PRYMAT
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,35 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Vegeta przyprawa do mięs to doskonały dodatek do różnego rodzaju dań. Idealnie sprawdzi się do mięsa duszonego i smażonego, a także do gulaszów, zrazów, potraw mięsno-warzywnych, mięs pieczonych i z grilla. To świetna przyprawa do drobiu, wieprzowiny, wołowiny oraz ryb.
** opakowanie zawiera 75 g suszonych warzyw
Może zawierać mąkę pszenną, mleko, jaja i seler.
suszone warzywa 44,6% (papryka słodka, cebula, pomidory, czosnek, papryka ostra, natka pietruszki)
sól
cukier
przyprawy 6,3% (rozmaryn, oregano, pieprz czarny, majeranek, tymianek)
barwnik (ekstrakt z papryki)
konserwanty | Nie zawiera |
Seler | Może zawierać |
Jaja | Może zawierać |
Mleko | Może zawierać |
Pszenica | Może zawierać |
170
g
Typ | Opakowanie wielokrotnie zamykane |
Waga brutto 183
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 177
Wymagana szerokość na półce 130
Wymagana głębokość na półce 30
Wysokość 177
Szerokość 130
Głębokość 30
Wymiar liczbowy 170
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,35 zł
Przyprawa do mięs z rozmarynem
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa do pieczeni
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do żeberek z miodem
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do mięs z papryką
Najniższa cena: 3,49 zł
Tymianek suszony XXL
Najniższa cena: 3,29 zł
Przyprawa do mięs (młynek)
Najniższa cena: 12,35 zł
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do wołowiny
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Bulion warzywny (6 kostek)
Najniższa cena: 2,75 zł
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,75 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,75 zł
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Najniższa cena: 1,75 zł
2% więcej
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do frytek i chipsów
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do złocistego kurczaka
Najniższa cena: 1,75 zł
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Do 100 g mięsa dodać 1 łyżeczkę przyprawy Vegeta do mięs (5 g), a następnie gotować lub smażyć mięso na patelni bądź piec w piekarniku.
PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48 000 Koprivnica Chorwacja
ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa
Vegeta przyprawa do mięs to doskonały dodatek do różnego rodzaju dań. Idealnie sprawdzi się do mięsa duszonego i smażonego, a także do gulaszów, zrazów, potraw mięsno-warzywnych, mięs pieczonych i z grilla. To świetna przyprawa do drobiu, wieprzowiny, wołowiny oraz ryb. Przyprawa bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów. Zawiera ponad 50% suszonych warzyw i aromatycznych przypraw. Do przygotowania tego opakowania użytych zostało 750 g świeżych warzyw.** ** Opakowanie zawiera 75 g suszonych warzyw
bez dodatku glutaminianu sodu
bez konserwantów*
z 750 g świeżych warzyw**
100% naturalny wybór
* Zgodnie z prawem
** Opakowanie zawiera 75 g suszonych warzyw
Przyprawa bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów.
Vegeta
Marka | Vegeta |
Marka | Podravka |
Nazwa funkcjonalna Przyprawa do mięs
Pieczeń z mięsa mielonego w boczku Składniki: 500 g mięsa wołowego mielonego, 8 plastrów wędzonego boczku, 1 jajko, 5 łyżek bułki tartej, 1 cebula, 2 ząbki czosnku, 1,5 łyżki Vegety do mięs, 1 łyżka musztardy, natka pietruszki Piekarnik rozgrzać do temperatury 180°C. Foremkę wysmarować olejem i wyłożyć plastrami boczku. Mielone mięso wołowe przełożyć do miski, dodać pokrojoną cebulę i wyciśnięty przez praskę czosnek, musztardę oraz jajko i bułkę tartą. Do masy dodać Vegetę do mięs i dobrze wymieszać. Mięso wyrabiać około 5 minut. Na koniec dodać posiekaną natkę i lekko wymieszać. Tak przygotowane mięso wyłożyć do foremki. Całość przykryć pozostałym boczkiem i piec około 45 minut. Więcej inspiracji szukaj na www.vegeta.pl oraz na naszym profilu na Facebooku Sekrety Mojej Kuchni.