KAMIS
Przyprawa do karkówki

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka przyprawowa z naturalnymi składnikami. Głęboki smak ziół rozmarynu, majeranku i czosnku kojarzący się z domową kuchnią. Gwarancja smaku i kruchości mięsa dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Przyjazne dla środowiska opakowanie bez aluminium.
z naturalnymi składnikami
z czosnkiem i majerankiem
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Soczyste kotlety mielone
Musztarda francuska (lekko ostra)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Oregano
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Aromatyczna karkówka Przygotowanie 15 min Gotowanie 55 min Porcje 4 Składniki: 1 kg karkówki wieprzowej 1 opakowanie Przyprawy do karkówki Kamis 2 duże cebule pokrojone w plastry 50 g masła 2 duże pomidory 2 łyżki posiekanej mięty 150 ml gęstego jogurtu 2 łyżki soku z cytryny sól do smaku 1. Karkówkę pokrój na 4 grube plastry, oprósz przyprawą, odstaw na 1 godz. 2. W rękawie do pieczenia rozłóż cebulę, ułóż na niej plastry karkówki, na każdym połóż plasterek masła, szczelnie zawiąż. 3. Karkówkę piecz ok 55 min. w temp. 185°C. 4. Sos jogurtowy: pomidory sparz we wrzątku, obierz, wytnij gniazda nasienne, pokrój w średnią kostkę, dodaj miętę, jogurt, sok z cytryny, szczyptę soli, wymieszaj, odstaw do lodówki. 5. Karkówkę podawaj z sosem jogurtowym. Przyprawę do karkówki możesz również użyć do karkówki pieczonej w całości, oraz na grillu.
Wyprodukowano w Polsce
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów