PRYMAT
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kompozycja 100% naturalnych przypraw - łagodnej papryki, cebuli, czosnku, szczypty curry i nuty gorczycy - idealnie dopełni smak przygotowanych na grillu warzyw.
100 % naturalnych składników
gwarantujemy: doskonały smak dań z grilla, wysoką jakość składników
sól
papryka (23 %)
cebula¹ (9 %)
cukier
mielona GORCZYCA (8,6 %)
curry (6,8%) (kolendra, kmin, kurkuma, pieprz, anyż, cynamon, nasiona kopru włoskiego, imbir, korzeń lubczyku, pieprz cayenne, ziele angielskie)
czosnek¹ (5,6 %)
mąka ryżowa
pieprz
olej słonecznikowy
majeranek¹
¹Uprawiane w sposób zrównoważony
Może zawierać seler, zboża (gluten), jaja, mleko i soję.
Wartość energetyczna | 20kJ | < 1.00% | |
w 100 g: 1004 kJ/240 kcal | |||
% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 porcja = 2 g. Opakowanie wystarcza do przygotowania około 11 porcji. |
Produkt odpowiedni dla wegan
Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja i seler.
Wymiar liczbowy 23
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
11
Opakowanie wystarcza do przygotowania około 11 porcji.
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,39 zł
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Najniższa cena: 3,69 zł
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Najniższa cena: 1,75 zł
2% więcej
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do potraw
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Suszone pomidory z chili
Włoszczyzna suszona (baza do zup i sosów)
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Kmin rzymski mielony XXL
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki koperkowe z papryką do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Gulasz (z tego co się nawinie)
Włoszczyzna suszona
Przyprawa do jajek
Cebula smażona - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Suszone pomidory z czosnkiem
Przyprawa do warzyw z grilla
Przyprawa do mięs z papryką
Najniższa cena: 3,49 zł
Żurek na wędzonce
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Przyprawa do mięs z rozmarynem
Najniższa cena: 3,49 zł
Spaghetti Bolognese
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy grecki
Spaghetti Napoli
Pomidorowa z makaronem
Pomidorowe pikantne
Barszcz biały
Ser w ziołach
Żurek z grzankami
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Francuska zupa cebulowa z prażoną cebulką
Podstawowy sposób użycia: Dodaj pół łyżeczki (2 g) przyprawy na każde 100 g warzyw.
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387
Knorr
Marka | Knorr |
Green Dot
V-Label Vegan (VEBU)
Bogactwo przypraw! Odpowiedni dla wegan.
Zmieniamy się dla dobra Twojego i środowiska! Razem wprowadzajmy zmiany na talerzu. To proste! Jedzmy różnorodnie, ograniczajmy ilość mięsa i sięgajmy po warzywa! Te małe zmiany mają duże znaczenie, bo pomagają przywracać Ziemi bioróżnorodność, zmniejszać emisję szkodliwych gazów, oszczędzać cenną wodę oraz ratować zagrożone gatunki roślin i zwierząt! Jedz to, co dobre!
Więcej smacznych inspiracji na www.przepisy.pl.
Zainspiruj się warzywnie Grillowane warzywa Przepis (4 porcje): - 200 g batatów - 4 łyżeczki Przyprawy do warzyw z grilla Knorr - 200 g cukinii - 200 g pomidorków koktajlowych - 200 g kolorowej papryki - 100 g zielonych szparagów - 3 łyżki oliwy Przygotowanie: 1. Pokrojone warzywa wymieszaj z oliwą i przyprawą Knorr. 2. Grilluj je na średnim ogniu 4-6 min. z każdej strony, aż się zarumienią i zmiękną. 1 porcja: 225 g warzyw Sałatka z grillowanych warzyw Przepis (4 porcje) - 200 g cukinii, pokrojonej w plastry - 1 opak. Przyprawy do warzyw z grilla Knorr - 200 g bakłażana pokrojonego w plastry - 400 g kolorowej papryki pokrojonej na trójkąty średniej wielkości - 200 g czerwonej cebuli pokrojonej na cząstki - 100 g grzybów boczniaków - 3 łyżki kaparów z zalewą - 80 ml oliwy - 100 g tartego parmezanu - 1 cytryna Przygotowanie 1. Pokrojone warzywa wymieszaj z oliwą i przyprawą Knorr. 2. Grilluj je z obu stron, przełóż do miski. 3. Dopraw sokiem z cytryny, posiekanymi kaparami, parmezanem i pozostałą oliwą. 1 porcja: 250 g warzyw
Nazwa funkcjonalnaPrzyprawa
Wariantdo warzyw z grilla
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00