MARETTI
Bruschetta o smaku pizzy

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
KAMIS CHRUPIĄCY MIX DO SAŁATEK I ZUP TO IDEALNE DOPEŁNIENIE OFERTY GRILLOWEJ I DO CAŁOROCZNEGO STOSOWANIA. PRODUKT, KTÓRY ZACHĘCI DO UROZMAICENIA GRILLA WARZYWAMI LUB SAŁATKĄ PEŁNYMI SMAKU I CHRUPKOŚCI.
odpowiednie dla wegan
bez oleju palmowego
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Bruschetta o smaku pizzy
Grzanki pszenne
Grzanki ziołowe
Grzanki czosnkowe
Grzanki czosnkowe
Grzanki pomidorowe
Bruschetta z pomidorami i oliwą
Bruschetta z pieczonym czosnkiem
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Bruschetta śmietana i cebula
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Oregano
Czosnek granulowany mielony w całości
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Posypka wędzone chrupnięcie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Spróbuj też jako dodatek do zup
Zainspiruj się na www.kamis.pl
Sałatka z grillowanych warzyw z fetą i awokado Przygotowanie 20 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: - 1 cebula czerwona pokrojona w cząstki - 1 papryka czerwona pokrojona w grube cząstki (ok. 3 cm) - 1 papryka żółta pokrojona w grube cząstki (ok. 3 cm) - sól, pieprz do smaku - 4 łyżki oliwy z oliwek - 2 dojrzałe awokado pokrojone w grube półplastry - 2 łyżki soku z cytryny - 10 pomidorków koktajlowych pokrojonych na pół - 1 opakowanie sera feta - opakowanie Kamis Chrupiący mix do sałatek i zup grzanki z bazylia i czosnkiem 1. Cebulę i papryki oprósz solą, pieprzem, skrop 2 łyżkami oliwy, wymieszaj, a następnie piecz na grillu lub patelni ryflowanej ok. 10 min., wystudź. 2. Awokado skrop sokiem z cytryny, dodaj do grillowanych warzyw, dodaj pomidory, pozostałą oliwę, wymieszaj. 3. Na wierzch pokrusz fetę, przed podaniem posyp grzankami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów