KAMIS
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 2,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis to wyjątkowa mieszanka charakterystycznych ziół, która nadają potrawom lekkości oraz poprawiają ich smak. Doskonale podkreśla aromat wszystkich włoskich dań, zarówno mięsnych, jak i warzywnych.
Przyprawa kuchni włoskiej odzwierciedla charakter kuchni włoskiej, która uznawana jest za jedną z najzdrowszych na świecie. Pozwala na przygotowanie różnorodnych potraw. W jej skład wchodzą m.in. bazylia, czosnek suszony, chili, cząber czy tymianek.
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis – kulinarna podróż do słonecznej Italii:
ze składnikami pochodzenia naturalnego
zioła (oregano (12,5 %), bazylia (12 %), cząber, tymianek (4,5 %))
przyprawy (czosnek, cebula, chili)
sól
cukier
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 26
g
Średnia miara (e)
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 2,15 zł
Włoszczyzna suszona (baza do zup i sosów)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do potraw
Najniższa cena: 2,79 zł
59% taniej
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Najniższa cena: 3,79 zł
Przyprawa do potraw (25% mniej soli) bezglutenowa
Najniższa cena: 3,19 zł
64% taniej
Przyprawa do sosu tzatziki
Najniższa cena: 2,15 zł
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Suszone pomidory z chili
Gulasz (z tego co się nawinie)
Przyprawa do jajek
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki koperkowe z papryką do sałatek i zup (chrupiący mix)
Cebula smażona - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Kmin rzymski mielony XXL
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 1,65 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,75 zł
Majeranek suszony
Najniższa cena: 1,65 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,79 zł
21% taniej
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 2,15 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 6,49 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 3,69 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Goździki całe
Najniższa cena: 2,75 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 6,49 zł
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,79 zł
Posypka dekoracyjna - serduszka
Najniższa cena: 7,99 zł
0% taniej
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,65 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Caponata Przygotowanie 15 min Gotowanie 25 min Porcje 4 Składniki: 6 łyżek oliwy z oliwek 1 średnia cebula pokrojona w drobną kostkę 1 bakłażan pokrojony w grubą kostkę 200 g selera naciowego pokrojonego w plastry 15 oliwek zielonych pokrojonych na pół 2 łyżki octu winnego z białego wina Kamis 2 łyżki przyprawy kuchni włoskiej Kamis 1 łyżka cukru 2 łyżki kaparów 1 puszka pomidorów pokrojonych 2 łyżki orzeszków pinii 1 bagietka sól, pieprz do smaku 1. 2/3 oliwy rozgrzej w płaskim garnku, podsmaż na niej cebulę na złoty kolor. 2. Dodaj bakłażana, smaż razem ok. 5 min, Dodaj selera, oliwki, ocet winny, przyprawę, cukier, podlej wodą duś razem 15 min. w połowie dodaj kapary i pomidory, dopraw solą i pieprzem. 3. Orzeszki upraż na suchej patelni, bagietkę pokrój i zapiecz w piekarniku. 4. Caponatę podawaj na bagietkach, przed podaniem posyp orzeszkami.