PRYMAT
Przyprawa do kuchni włoskiej

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis to wyjątkowa mieszanka charakterystycznych ziół, która nadają potrawom lekkości oraz poprawiają ich smak. Doskonale podkreśla aromat wszystkich włoskich dań, zarówno mięsnych, jak i warzywnych.
Przyprawa kuchni włoskiej odzwierciedla charakter kuchni włoskiej, która uznawana jest za jedną z najzdrowszych na świecie. Pozwala na przygotowanie różnorodnych potraw. W jej skład wchodzą m.in. bazylia, czosnek suszony, chili, cząber czy tymianek.
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis – kulinarna podróż do słonecznej Italii:
ze składnikami pochodzenia naturalnego
Przyprawa do kuchni włoskiej
Przyprawa kuchni włoskiej
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Pasta Carbonara - mieszanka przyprawowa
Pasta Arrabbiata - mieszanka przyprawowa
Pasta Bolognese - mieszanka przyprawowa
Pasta Aglio Olio - mieszanka przyprawowa
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Orange Twist - przyprawa do kawy
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Oregano
Posypka bomba umami
Najniższa cena: 2,99 zł
Posypka wędzone chrupnięcie
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Cynamon mielony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Caponata Przygotowanie 15 min Gotowanie 25 min Porcje 4 Składniki: 6 łyżek oliwy z oliwek 1 średnia cebula pokrojona w drobną kostkę 1 bakłażan pokrojony w grubą kostkę 200 g selera naciowego pokrojonego w plastry 15 oliwek zielonych pokrojonych na pół 2 łyżki octu winnego z białego wina Kamis 2 łyżki przyprawy kuchni włoskiej Kamis 1 łyżka cukru 2 łyżki kaparów 1 puszka pomidorów pokrojonych 2 łyżki orzeszków pinii 1 bagietka sól, pieprz do smaku 1. 2/3 oliwy rozgrzej w płaskim garnku, podsmaż na niej cebulę na złoty kolor. 2. Dodaj bakłażana, smaż razem ok. 5 min, Dodaj selera, oliwki, ocet winny, przyprawę, cukier, podlej wodą duś razem 15 min. w połowie dodaj kapary i pomidory, dopraw solą i pieprzem. 3. Orzeszki upraż na suchej patelni, bagietkę pokrój i zapiecz w piekarniku. 4. Caponatę podawaj na bagietkach, przed podaniem posyp orzeszkami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów