PRYMAT
Przyprawa do kuchni włoskiej
Najniższa cena: 1,49 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis to wyjątkowa mieszanka charakterystycznych ziół, która nadają potrawom lekkości oraz poprawiają ich smak. Doskonale podkreśla aromat wszystkich włoskich dań, zarówno mięsnych, jak i warzywnych.
Przyprawa kuchni włoskiej odzwierciedla charakter kuchni włoskiej, która uznawana jest za jedną z najzdrowszych na świecie. Pozwala na przygotowanie różnorodnych potraw. W jej skład wchodzą m.in. bazylia, czosnek suszony, chili, cząber czy tymianek.
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis – kulinarna podróż do słonecznej Italii:
ze składnikami pochodzenia naturalnego
Przyprawa do kuchni włoskiej
Najniższa cena: 1,49 zł
Przyprawa kuchni włoskiej
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Pasta Bolognese - mieszanka przyprawowa
Pasta Arrabbiata - mieszanka przyprawowa
Pasta Carbonara - mieszanka przyprawowa
Pasta Aglio Olio - mieszanka przyprawowa
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Sól ziołowa
Najniższa cena: 2,59 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 4,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Mix do śmietany
Najniższa cena: 1,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Caponata Przygotowanie 15 min Gotowanie 25 min Porcje 4 Składniki: 6 łyżek oliwy z oliwek 1 średnia cebula pokrojona w drobną kostkę 1 bakłażan pokrojony w grubą kostkę 200 g selera naciowego pokrojonego w plastry 15 oliwek zielonych pokrojonych na pół 2 łyżki octu winnego z białego wina Kamis 2 łyżki przyprawy kuchni włoskiej Kamis 1 łyżka cukru 2 łyżki kaparów 1 puszka pomidorów pokrojonych 2 łyżki orzeszków pinii 1 bagietka sól, pieprz do smaku 1. 2/3 oliwy rozgrzej w płaskim garnku, podsmaż na niej cebulę na złoty kolor. 2. Dodaj bakłażana, smaż razem ok. 5 min, Dodaj selera, oliwki, ocet winny, przyprawę, cukier, podlej wodą duś razem 15 min. w połowie dodaj kapary i pomidory, dopraw solą i pieprzem. 3. Orzeszki upraż na suchej patelni, bagietkę pokrój i zapiecz w piekarniku. 4. Caponatę podawaj na bagietkach, przed podaniem posyp orzeszkami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów