KAMIS x ROZKOSZNY
Posypka bajglowa do wszystkiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis to wyjątkowa mieszanka charakterystycznych ziół, która nadają potrawom lekkości oraz poprawiają ich smak. Doskonale podkreśla aromat wszystkich włoskich dań, zarówno mięsnych, jak i warzywnych.
Przyprawa kuchni włoskiej odzwierciedla charakter kuchni włoskiej, która uznawana jest za jedną z najzdrowszych na świecie. Pozwala na przygotowanie różnorodnych potraw. W jej skład wchodzą m.in. bazylia, czosnek suszony, chili, cząber czy tymianek.
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis – kulinarna podróż do słonecznej Italii:
ze składnikami pochodzenia naturalnego
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka bomba umami
Posypka wędzone chrupnięcie
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa chińska - 5 smaków
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Włoszczyzna suszona (baza do zup i sosów)
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Cebula smażona - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Zioła Francji - mieszanka przyprawowa z rozmarynem majerankiem i miętą
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Kmin rzymski mielony XXL
Przyprawa do potraw
Przyprawa do jajek
Przyprawa warzywna do potraw (uniwersalna) bezglutenowa
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Curry z kurkumą i imbirem (bez dodatku soli)
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Włoszczyzna suszona
Suszone pomidory z chili
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Gulasz (z tego co się nawinie)
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Papryka słodka mielona
Natka pietruszki
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka bomba umami
Posypka wędzone chrupnięcie
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Caponata Przygotowanie 15 min Gotowanie 25 min Porcje 4 Składniki: 6 łyżek oliwy z oliwek 1 średnia cebula pokrojona w drobną kostkę 1 bakłażan pokrojony w grubą kostkę 200 g selera naciowego pokrojonego w plastry 15 oliwek zielonych pokrojonych na pół 2 łyżki octu winnego z białego wina Kamis 2 łyżki przyprawy kuchni włoskiej Kamis 1 łyżka cukru 2 łyżki kaparów 1 puszka pomidorów pokrojonych 2 łyżki orzeszków pinii 1 bagietka sól, pieprz do smaku 1. 2/3 oliwy rozgrzej w płaskim garnku, podsmaż na niej cebulę na złoty kolor. 2. Dodaj bakłażana, smaż razem ok. 5 min, Dodaj selera, oliwki, ocet winny, przyprawę, cukier, podlej wodą duś razem 15 min. w połowie dodaj kapary i pomidory, dopraw solą i pieprzem. 3. Orzeszki upraż na suchej patelni, bagietkę pokrój i zapiecz w piekarniku. 4. Caponatę podawaj na bagietkach, przed podaniem posyp orzeszkami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów