MELISSA Primo Gusto
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 4,38 zł
20% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Włoski makaron najwyższej jakości, produkowany z najwyższej jakości pszenicy durum, bogatej w proteiny, zawierającej gluten. Tradycyjny proces suszenia makaronu w niskiej temperaturze pozwala zachować niezmienione wszystkie wartości odżywcze makaronu, nie powodując utraty podstawowych aminokwasów takich jak np. lizyna, dzięki czemu białko jest lepiej przyswajalne przez organizm. Wszystkie formy makaronu są otrzymywane przy użyciu foremek z brązu, które zwiększają zdolność wchłaniania sosu (charakterystyczna chropowatość na powierzchni).
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 4,38 zł
20% taniej
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti BIO
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania: - zagotować 6 L osolonej wody na 500 g makaronu; - gotować 10 - 12 min mieszając od czasu do czasu; - odcedzić, podawać z ulubionym sosem;
F.lli De Cecco di Filippo Fara S. Martino SpA 66015 Fara S. Martino (CH) Włochy
ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń
Index Food Sp. z o.o. Sp. k. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń
Wyprodukowano we Włoszech
De Cecco
Marka | De Cecco |
Nazwa funkcjonalna Makaron
Wariant Spaghetti No 12
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00