Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Włoski makaron najwyższej jakości, produkowany z najwyższej jakości pszenicy durum, bogatej w proteiny, zawierającej gluten. Tradycyjny proces suszenia makaronu w niskiej temperaturze pozwala zachować niezmienione wszystkie wartości odżywcze makaronu, nie powodując utraty podstawowych aminokwasów takich jak np. lizyna, dzięki czemu białko jest lepiej przyswajalne przez organizm. Wszystkie formy makaronu są otrzymywane przy użyciu foremek z brązu, które zwiększają zdolność wchłaniania sosu (charakterystyczna chropowatość na powierzchni).
semolina - mąka z przemiału pszenicy durum
woda
500
g
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 508
Kraj pochodzenia | Włochy |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce 284
Wymagana szerokość na półce 84
Wymagana głębokość na półce 27
Wysokość 284
Szerokość 84
Głębokość 27
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania: - zagotować 6 L osolonej wody na 500 g makaronu; - gotować 10 - 12 min mieszając od czasu do czasu; - odcedzić, podawać z ulubionym sosem;
Wyprodukowano we Włoszech
De Cecco
Marka | De Cecco |
Nazwa funkcjonalna Makaron
Wariant Spaghetti No 12
F.lli De Cecco di Filippo Fara S. Martino SpA 66015 Fara S. Martino (CH) Włochy
Index Food Sp. z o.o. Sp. k. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń Tel 61 810 60 90 fax 61 810 50 62 www.indexfood.pl
618106090
www.indexfood.pl
Index Food Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń
Index Food Sp. z o.o. Sp. k. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń