MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,95 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Spaghetti MELISSA Primo Gusto jest uznawany jako jeden z najpopularniejszych rodzajów makaronów powszechnie stosowanych w kuchni śródziemnomorskiej. Do jego wytwarzania została użyta najwyższej jakości mąki, która zachowała z niej wszystko to, co najcenniejsze - chociażby błonnik pokarmowy, który reguluje pracę układu pokarmowego. Dodatkowo obfituje w duże ilości węglowodanów oraz białka. Kupując Makaron Spaghetti MELISSA Primo Gusto mają Państwo gwarancję, że wybierają najlepszy włoski makaron, przy udziale którego można przygotować smaczne dania rodem prosto ze słonecznych Włoch!
semolina z pszenicy durum
woda
Może zawierać śladowe ilości gorczycy.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Zapakowano w | Grecja |
Typ | Torba |
Waga brutto 500
g
Średnia miara (e)
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,95 zł
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,75 zł
Makaron linguine
Najniższa cena: 10,79 zł
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 6,65 zł
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron gnocchi
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron cavatappi (korkociąg)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Najniższa cena: 5,99 zł
17% taniej
Makaron puntine (kuleczki)
Najniższa cena: 5,99 zł
17% taniej
Przecier pomidorowy klasyczny
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Makaron Fusilli - świderek
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Oliwki zielone bez pestek
Oliwki zielone z czosnkiem
Oliwki zielone z fetą
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli. 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 11-12' minut od czasu do czasu mieszając. 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło.
Przechowywać w chlodnym i suchym miejscu
1 Vionos str., 10443, Athens, Greece
Wyprodukowano i zapakowano przez: MELISSA KIKIZAS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece. email: contact@kikizas.gr
Melissa Primo Gusto
Marka | Melissa Primo Gusto |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Melissa Kikizas S.A. posiada certyfikat: ISO 22000.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów