LUBELLA
Makaron spaghetti
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spaghettini to nieco cieńsza wersja popularnego Spaghetti wymagająca nieco krótszego czasu gotowania w porównaniu z klasycznym Spaghetti (5 minut zamiast 8).
W krajach gdzie go wprowadzono, stał się dość szybko numerem dwa lub trzy w rankingu sprzedaży.
Komponuje się dobrze z lekkimi sosami pomidorowo-warzywnymi.
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti grossi
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron Spaghetti (Pasta di Gragnano I.G.P.)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron proteinowy spaghetti (spaghetti wysokobiałkowe)
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Pesto Peperoncino
Najniższa cena: 15,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 5 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Via Mantova 166, Parma, Włochy
Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy
Barilla
| Marka | Barilla |
Spaghettini to dobry kompan do sosów na bazie oliwy, jednak niezbyt ciężkich. Smakosze kojarzą je chętnie z pikantnymi sosami typowymi dla kuchni południowej, często łącząc z małzami. Jeśli szukasz wyjątkowego przepisu znajdziesz go w połączeniu delikatnego smakiem dorsza z aromatem tymianku, liścia laurowego i szczyptą peperoncino.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów