PRYMAT
Pieprz cytrynowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Specjalnie wyselekcjonowane, naturalne składniki Pieprzu cytrynowego Knorr, tworzą niezwykle aromatyczną kompozycję ziół i przypraw. Połączenie czarnego i białego pieprzu z sokiem cytrynowym oraz wzbogacenie go o nutę imbiru, czosnku, cebuli i kurkumy sprawia, że potrawy z jego dodatkiem nabierają wyjątkowego, orzeźwiającego charakteru. Lekko kwaskowaty smak przyprawy doskonale komponuje się zarówno z rybami czy daniami mięsnymi, jak i gotowanymi warzywami. Pieprz cytrynowy to również znakomite uzupełnienie rozmaitych sałatek i dressingów.
Pieprz cytrynowy
Makaron mac&cheese jalapeno w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Mieszanka przyprawowo-serowa do mac&cheese
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron cheese&bacon w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Barszcz biały
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,75 zł
Żurek na wędzonce
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Ser w ziołach
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Pomidorowe łagodne
Spaghetti Bolognese
Mieszanka do potraw chińskich
Pomidorowa z makaronem
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Rosół z kury z makaronem
Sos sałatkowy grecki
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Imbir, kurkuma, pieprz czarny i biały - to składniki, które w połączeniu z nutą cytryny tworzą wyjątkową mieszankę, wzbogacając smak i aromat wielu dań, np. rybnych. Pieprz cytrynowy świetnie sprawdzi się także jako dodatek do mięs czy sosów.
100% naturalnych składników
Green Dot
Knorr
Marka | Knorr |
Nazwa funkcjonalna Mieszanka ziół i przypraw
Wariant pieprz cytrynowy
Ziołowe pstrągi z rusztu Składniki: - 800 g pstrąga całego patroszonego - 1 opakowanie Pieprzu cytrynowego Knorr - 100 g szynki dojrzewającej np. szwarcwaldzkiej - 50 g masła - 4 gałązki świeżej bazylii - 4 gałązki świeżego tymianku - 4 ząbki czosnku Sposób przygotowania: 1. Rybę umyj, oczyść i osusz papierowym ręcznikiem. Oprósz w środku i na zewnątrz Pieprzem cytrynowym Knorr. 2. Zioła i czosnek posiekaj i wymieszaj z masłem. Łyżkę masła włóż do środka każdej ryby. Rybę zawiń dookoła plasterkiem szynki, a całość owiń folią aluminiową. 3. Grilluj rybę na średnio rozgrzanym ruszcie pod przykryciem przez około 20 minut, przekręcając co jakiś czas. Wskazówka: Rybę możesz także upiec w piekarniku w temperaturze 190°C przez około 20 minut
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00