KAMIS
Pieprz cytrynowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz cytrynowy Kamis to przyprawa najlepszej jakości pochodząca od firmy, która słynie z wyjątkowych przypraw. To produkt dzieki któremu otrzymamy ostry smak doprawiony nutką cytrusów. Polecana jest szczególnie do ryb, które doskonale smakują w takim połączeniu. To także ciekawe urozmaicenie do różnego rodzaju dań mięsnych.
W składzie Pieprzu cytrynowego Kamis znajdziesz pieprz, kurkumę i skórkę cytrynową. To doskonały zestaw, który potrawi bardzo zmienic smak potraw i dodać im nieco orientalności. Jeśli cenisz oryginalną kuchnię oraz najlepszej jakości przyprawy - to produkt zdecydowanie dla Ciebie.
Pieprz cytrynowy Kamis - co warto wiedzieć?
ze składnikami pochodzenia naturalnego
Pieprz cytrynowy
Pieprz cytrynowy
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Papryka słodka mielona
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Ceviche z łososiem i awokado Przygotowanie 15 min + czas marynowania Porcje 4 Składniki: 400 g fileta z łososia pokrojonego w półcentymetrową kostkę ¼ szklanki soku z limonki ¼ szklanki świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy ½ cebuli czerwonej pokrojonej w drobną kostkę 1 ½ łyżeczki pieprzu cytrynowego Kamis ½ łyżeczki zmielonej soli morskiej Kamis 1 duże dojrzałe awokado 1. Łososia umieść w płaskim naczyniu. 2. Dodaj pozostałe składniki (bez awokado), wymieszaj, odstaw do lodówki na 2 godziny. W trakcie marynowania delikatnie wymieszaj. 3. Bezpośrednio przed podaniem awokado pokrój w półcentymetrową kostkę, dodaj do łososia, wymieszaj, następnie odlej sok. 4. Podawaj z grzankami z bagietki.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów