PRYMAT
Pieprz cytrynowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz cytrynowy Kamis to przyprawa najlepszej jakości pochodząca od firmy, która słynie z wyjątkowych przypraw. To produkt dzieki któremu otrzymamy ostry smak doprawiony nutką cytrusów. Polecana jest szczególnie do ryb, które doskonale smakują w takim połączeniu. To także ciekawe urozmaicenie do różnego rodzaju dań mięsnych.
W składzie Pieprzu cytrynowego Kamis znajdziesz pieprz, kurkumę i skórkę cytrynową. To doskonały zestaw, który potrawi bardzo zmienic smak potraw i dodać im nieco orientalności. Jeśli cenisz oryginalną kuchnię oraz najlepszej jakości przyprawy - to produkt zdecydowanie dla Ciebie.
Pieprz cytrynowy Kamis - co warto wiedzieć?
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Pieprz cytrynowy
Pieprz cytrynowy
Musztarda sarepska (ostra)
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,19 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,49 zł
34% więcej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do sosu tzatziki
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Ceviche z łososiem i awokado Przygotowanie 15 min + czas marynowania Porcje 4 Składniki: 400 g fileta z łososia pokrojonego w półcentymetrową kostkę ¼ szklanki soku z limonki ¼ szklanki świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy ½ cebuli czerwonej pokrojonej w drobną kostkę 1½ łyżeczki pieprzu cytrynowego Kamis ½ łyżeczki zmielonej soli morskiej Kamis 1 duże dojrzałe awokado 1. Łososia umieść w płaskim naczyniu. 2. Dodaj pozostałe składniki (bez awokado), wymieszaj, odstaw do lodówki na 2 godziny. W trakcie marynowania delikatnie wymieszaj. 3. Bezpośrednio przed podaniem awokado pokrój w półcentymetrową kostkę, dodaj do łososia, wymieszaj, następnie odlej sok. 4. Podawaj z grzankami z bagietki.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów