KAMIS
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz cytrynowy Kamis to przyprawa najlepszej jakości pochodząca od firmy, która słynie z wyjątkowych przypraw. To produkt dzieki któremu otrzymamy ostry smak doprawiony nutką cytrusów. Polecana jest szczególnie do ryb, które doskonale smakują w takim połączeniu. To także ciekawe urozmaicenie do różnego rodzaju dań mięsnych.
W składzie Pieprzu cytrynowego Kamis znajdziesz pieprz, kurkumę i skórkę cytrynową. To doskonały zestaw, który potrawi bardzo zmienic smak potraw i dodać im nieco orientalności. Jeśli cenisz oryginalną kuchnię oraz najlepszej jakości przyprawy - to produkt zdecydowanie dla Ciebie.
Pieprz cytrynowy Kamis - co warto wiedzieć?
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
przyprawy (pieprz czarny (23 %), czosnek, cebula, kurkuma)
sól
kwas: kwas cytrynowy
cukier
skórka cytrynowa (3 %)
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 27
g
Średnia miara (e)
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 8,45 zł
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Najniższa cena: 8,55 zł
Przyprawa do ryb
Najniższa cena: 1,89 zł
21% taniej
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,65 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 10,79 zł
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,39 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,15 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,25 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 9,99 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do indyka
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
Ceviche z łososiem i awokado Przygotowanie 15 min + czas marynowania Porcje 4 Składniki: 400 g fileta z łososia pokrojonego w półcentymetrową kostkę ¼ szklanki soku z limonki ¼ szklanki świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy ½ cebuli czerwonej pokrojonej w drobną kostkę 1½ łyżeczki pieprzu cytrynowego Kamis ½ łyżeczki zmielonej soli morskiej Kamis 1 duże dojrzałe awokado 1. Łososia umieść w płaskim naczyniu. 2. Dodaj pozostałe składniki (bez awokado), wymieszaj, odstaw do lodówki na 2 godziny. W trakcie marynowania delikatnie wymieszaj. 3. Bezpośrednio przed podaniem awokado pokrój w półcentymetrową kostkę, dodaj do łososia, wymieszaj, następnie odlej sok. 4. Podawaj z grzankami z bagietki.
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl