WINIARY
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 3,49 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,75 zł
Bulion cielęcy (12 kostek)
Najniższa cena: 4,79 zł
Bulion wołowy (6 kostek) bezglutenowy BIO
Rosół wołowy (12 kostek)
Kostka rosołowa wołowa (6 szt.) bezglutenowa BIO
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Majonez lekki
Najniższa cena: 8,99 zł
Przyprawa do zup, sosów, sałatek w płynie
Najniższa cena: 2,75 zł
9% taniej
Galaretka o smaku pomarańczowym bezglutenowa
Galaretka o smaku poziomkowym bezglutenowa
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka przezroczysta o smaku winogronowym bezglutenowa
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,79 zł
17% taniej
Galaretka o smaku wiśniowym bezglutenowa
Galaretka o smaku agrestowym bezglutenowa
Galaretka o smaku brzoskwiniowym bezglutenowa
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 9,99 zł
Dressing jogurtowy z aromatycznymi ziołami
Najniższa cena: 8,79 zł
2% więcej
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Barszcz biały (na 4 porcje)
Najniższa cena: 2,49 zł
10% taniej
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Bulion warzywny (6 kostek)
Najniższa cena: 3,49 zł
Sposób przygotowania: Aby uzyskać esencjonalny rosół, rozpuść 2 kostki w 1 litrze wrzącej wody. Jeżeli chcesz doprawić zupę, dodaj 1 kostkę na 1 litr zupy. Kostki możesz użyć jako przyprawę, dodając je także do innych potraw. Po użyciu kostek większość potraw nie wymaga dosalania.
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz data na boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa
Winiary
Marka | Winiary |
Green Dot
Nestlé Jedz smacznie, żyj zdrowo
Krupnik z pietruszkowym pesto - 4 porcje 2 kostki Rosołu wołowego Winiary 1 marchewka 1 pietruszka (korzeń) 1 seler 2 ziemniaki 100 g kaszy jęczmiennej 1 pęczek natki pietruszki 50 g tartego parmezanu 50 ml oleju słonecznikowego 1 łyżka soku z cytryny sól i pieprz do smaku (pesto) Zupa: Pokrojone warzywa zalej 2 litrami wody i zagotuj. Dodaj kostki i kaszę. Gotuj całość około 20-25 minut, aż kasza i warzywa będą miękkie. Pesto: Natkę, olej i ser zmiksuj w blenderze. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Podawaj krupnik z łyżeczką pesto.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów