WINIARY
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Kostka rosołowa wołowa (6 szt.) bezglutenowa BIO
Rosół wołowy (6 kostek)
Bulion wołowy (6 kostek) bezglutenowy BIO
Rosół wołowy (12 kostek)
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,69 zł
Bulion warzywny
Najniższa cena: 6,79 zł
Majonez dekoracyjny
Najniższa cena: 7,80 zł
Bulion drobiowy
Najniższa cena: 6,79 zł
Majonez lekki
Najniższa cena: 8,79 zł
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,69 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,99 zł
Majonez z olejem awokado
Najniższa cena: 9,99 zł
Barszcz biały (na 4 porcje)
Najniższa cena: 2,25 zł
4% taniej
Bulion wołowy
Najniższa cena: 6,79 zł
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 3,49 zł
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,79 zł
17% taniej
Kisiel o smaku truskawkowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,49 zł
0% taniej
Kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
Najniższa cena: 2,99 zł
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,49 zł
0% taniej
Barszcz czerwony ekspesowy (na 5 porcji)
Najniższa cena: 2,25 zł
4% taniej
Sposób przygotowania: Aby uzyskać esencjonalny rosół, rozpuść 2 kostki w 1 litrze wrzącej wody. Jeżeli chcesz doprawić zupę, dodaj 1 kostkę na 1 litr zupy. Kostki możesz użyć jako przyprawę, dodając je także do innych potraw. Po użyciu kostek większość potraw nie wymaga dosalania.
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz data na boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa
Winiary
Marka | Winiary |
Green Dot
Nestlé Jedz smacznie, żyj zdrowo
Krupnik z pietruszkowym pesto - 4 porcje 2 kostki Rosołu wołowego Winiary 1 marchewka 1 pietruszka (korzeń) 1 seler 2 ziemniaki 100 g kaszy jęczmiennej 1 pęczek natki pietruszki 50 g tartego parmezanu 50 ml oleju słonecznikowego 1 łyżka soku z cytryny sól i pieprz do smaku (pesto) Zupa: Pokrojone warzywa zalej 2 litrami wody i zagotuj. Dodaj kostki i kaszę. Gotuj całość około 20-25 minut, aż kasza i warzywa będą miękkie. Pesto: Natkę, olej i ser zmiksuj w blenderze. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Podawaj krupnik z łyżeczką pesto.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów