WINIARY
Rosół wołowy (6 kostek)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rosół wołowy (6 kostek)
Bulion wołowy (6 kostek) bezglutenowy BIO
Rosół wołowy (6 kostek)
Rosół wołowy (12 kostek)
Kostka rosołowa wołowa (6 szt.) bezglutenowa BIO
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Galaretka o smaku truskawkowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka przezroczysta o smaku winogronowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 7,99 zł
13% taniej
Galaretka o smaku brzoskwiniowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka o smaku malinowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka o smaku poziomkowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka o smaku jagodowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,75 zł
Sos Tikka Masala
Najniższa cena: 7,99 zł
13% taniej
Barszcz czerwony (na 3 porcje)
Najniższa cena: 2,25 zł
4% taniej
Galaretka o smaku agrestowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,89 zł
Budyń o smaku bananowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,75 zł
15% taniej
Sycący makaron z ciągnącym serem (mac&cheese)
Najniższa cena: 2,99 zł
Sos Słodkie Chili
Najniższa cena: 7,99 zł
13% taniej
Sposób przygotowania: Aby uzyskać esencjonalny rosół, rozpuść 2 kostki w 1 litrze wrzącej wody. Jeżeli chcesz doprawić zupę, dodaj 1 kostkę na 1 litr zupy. Kostki możesz użyć jako przyprawę, dodając je także do innych potraw. Po użyciu kostek większość potraw nie wymaga dosalania.
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz data na boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa
Winiary
Marka | Winiary |
Green Dot
Nestlé Jedz smacznie, żyj zdrowo
Krupnik z pietruszkowym pesto - 4 porcje 2 kostki Rosołu wołowego Winiary 1 marchewka 1 pietruszka (korzeń) 1 seler 2 ziemniaki 100 g kaszy jęczmiennej 1 pęczek natki pietruszki 50 g tartego parmezanu 50 ml oleju słonecznikowego 1 łyżka soku z cytryny sól i pieprz do smaku (pesto) Zupa: Pokrojone warzywa zalej 2 litrami wody i zagotuj. Dodaj kostki i kaszę. Gotuj całość około 20-25 minut, aż kasza i warzywa będą miękkie. Pesto: Natkę, olej i ser zmiksuj w blenderze. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Podawaj krupnik z łyżeczką pesto.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów