Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wegańska reinterpretacja indyjskiego oryginału, wzbogacona białkiem grochu i fasoli fava jako wegańska alternatywa mięsa. Po prostu podgrzej i delektuj się ryżem basmati, serem paneer lub papadamem! Produkt wegański. Produkt bezglutenowy. Bez oleju palmowego. Jesteśmy ekologicznymi rzemieślnikami żywności Sanchon. Tworzymy jedzenie z miłością, dużą ilością ręcznej pracy i szacunkiem do prawdziwego jedzenia. Nie wkładamy do garnka niczego, czego nie użyłabyś / użyłbyś w domowej kuchni. Ponieważ wiemy, że nie zawsze masz czas na gotowanie, robimy to za Ciebie. Ważne jest dla nas „z”: z dobrymi składnikami, ze smakiem i troską. Wtedy wyniki „bez” są właściwie oczywiste. Przy okazji Sanchon zawsze był wegetariański, często też wegański. Tak właśnie pracujemy razem, otwarci na barwną różnorodność świata.
Składniki: Szpinak* 27%, pojedynczo skoncentrowana pasta pomidorowa*, koncentrat soku z jabłek*, woda, olej słonecznikowy*, kostki białka fasoli Fava* i groszku* 7% (białko grochu*, białko fasoli fava*), czerwona papryka*, ORZECHY NERKOWCA*, tamaryndowiec*, pasta curry Korma* 2% (imbir*, kurkuma*, słodka papryka*, kolendra*, kminek*, cynamon*, kozieradka*, anyż*, pieprz czarny*, surowy cukier trzcinowy*, MIGDAŁY*, ocet brandy*, puree kokosowe*), sól morska, mąka ryżowa pełnoziarnista*. *składniki z kontrolowanych upraw rolnictwa ekologicznego.
UWAGA, PRODUKT ZAWIERA ORZECHY NERKOWCA, MIGDAŁY. MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI ORZESZKÓW ZIEMNYCH, INNYCH ORZECHÓW JADALNYCH, SELERA, GORCZYCY I SOI.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i wkrótce spożyć.
SPOSÓB UŻYCIA: Podgrzej i podawaj z ryżem, serem paneer lub papadamem.