Słodko-kwaśny sos z dodatkiem ostrego chilli. Stosowany głównie jako dip do maczania sajgonek lub ich lżejszej odmiany, czyli spring rollsów. Idealny również do kurczaka, krewetek, ryb i różnego rodzaju wypieków.
ROS THAI THAI Sos Satay (sos orzechowy)
Produkt wycofany
Skład i alergeny
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna (kJ)
1028.00 kJ
12.2%
Wartość energetyczna (kcal)
245.00 kcal
12.3%
Tłuszcz (g)
10.00 g
14.3%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
3.00 g
15.0%
Węglowodany (g)
34.00 g
13.1%
w tym cukry (g)
29.00 g
32.2%
Białko (g)
3.60 g
7.2%
Sól (g)
3.00 g
50.0%
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów