MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Sos indyjski w stylu Butter Chicken
Najniższa cena: 9,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos meksykański.
Sos warzywny z dodatkiem fasoli czerwonej, papryki i kukurydzy. Produkt pasteryzowany.
woda, pomidory 22%, koncentrat pomidorowy 10%, cebula 8%, fasola czerwona 6%, syrop glukozowo-fruktozowy, kukurydza 3%, cukier, papryka czerwona 2,5%, papryka zielona 2,5%, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, olej rzepakowy, przyprawy (zawierają soję) i ekstrakty przypraw, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, zioła (w tym natka pietruszki), ekstrakty warzyw, aromaty.
Produkt może zawierać seler.
Sos indyjski w stylu Butter Chicken
Najniższa cena: 9,25 zł
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Najniższa cena: 9,75 zł
Sos indyjski w stylu Korma
Najniższa cena: 9,75 zł
Sos słodko-kwaśny (łagodny)
Najniższa cena: 6,65 zł
Sos marokański
Sos włoski a'la Amatriciana (z dodatkiem boczku i sera typu Grana Padano)
Sos seczuański - chilli fusion
Sos śmietanowy z dodatkiem grzybów (świeży)
Sos słodko - kwaśny ananasowy
Sos słodko - kwaśny
Ostry sos z czerwonej papryki jalapenio
Sos Cacio e Pepe (na bazie sera owczego Pecorino i czarnego pieprzu)
Sos Ricotta e Pistacchio (na bazie sera ricotta i pistacji)
Sos meksykański
Sos curry korma łagodny (z kokosem)
Sos boloński
Sos amerykański barbecue z syropem z palonego cukru
Flaczki w rosole
Flaczki po zamojsku
Pulpety w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie koperkowym
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Sos do spaghetti z oregano
Bigos
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Sposób przygotowania: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z dodatkiem ryżu.