MLEKOVITA
Masło klarowane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masło klarowane Mlekovita to wysokiej jakości tłuszcz, o dużej zawartości składników odżywczych, który ma uniwersalne zastosowanie w kuchni - nadaje się do smażenia, pieczenia, duszenia. Cechuje je miły dla oka, bursztynowy kolor oraz delikatna konsystencja, dzięki czemu doskonale rozsmarowuje się na świeżym pieczywie i grzankach.
Masło klarowane powstało w procesie klarowania tylko i wyłącznie na bazie tłuszczu mlecznego, dzięki czemu ma wyjątkowo delikatny smak. Klarowanie masła polega na powolnym topieniu i gotowaniu tłuszczu, podczas którego woda odparowuje, a cząstki stałe, w postaci osadu są usuwane.
Do czego wykorzystasz masło klarowane?
Masło klarowane Mlekovita wiaderko 500 g
zawartość tłuszczu mlecznego 99,8%
Masło klarowane
Masło Polskie Extra
Twaróg bez laktozy półtłusty
Jogurt naturalny typu greckiego
Mleko UHT bez laktozy 1,5%
Mleko UHT bez laktozy 3,2%
Śmietana 18%
Masło Polskie Extra ( 100g)
Ser Mozzarella (tarty)
Camembert Classic Ser pleśniowy
Kefir naturalny BIO
Mleko UHT 2%
Mleko UHT 3,2%
Ser Sokół w plastrach
Ser Gouda w plastrach
Jogurt Polski naturalny
Ser Gouda w plastrach
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów