... Ładowanie ...
Ciecierzyca, soczewica i fasola
Ważny do 31-10-2020
Ważny do 30-09-2020
Ważny do 30-06-2020
Ważny do 31-12-2021
Ważny do 31-12-2021
Ważny do 31-08-2020
Ważny do 31-08-2020
Ważny do 30-09-2020
Ważny do 30-11-2020
Ważny do 02-03-2022
Ważny do 10-07-2021
Ważny do 30-08-2020
Ważny do 29-11-2021
Ważny do 30-01-2022
Ważny do 31-10-2020
Ważny do 31-03-2020
Ciecierzyca, fasola i soczewica to kategoria, w której znajdują się różne formy tych popularnych warzyw strączkowych. Zebrane w niej produkty są produktami organicznymi, zebranymi z ekologicznych upraw. Gwarantują to certyfikaty jakość, widoczne na każdym opakowaniu. Ciecierzyca, fasola i soczewica są cennym źródłem dobrze przyswajanego białka roślinnego. Z tego powodu są podstawą żywieniową osób na diecie wegetariańskiej. Z produktów tych można przygotowywać wyśmienite dania słone, zupy, a nawet desery. W naszej ofercie znajdziesz następujące rodzaje soczewicy
  • czerwona
  • zielona
  • czarna
  • brązowa.
Ugotowana soczewica może stanowić smaczny dodatek do sałatek. Polecamy także ugotować rozgrzewający krem z czerwonej soczewicy – z dodatkiem pomidorów, cebuli oraz ostrych przypraw. Okrągłe ziarna ciecierzycy oferujemy w wersji
  • suszonej
  • konserwowej.
Ugotowana ciecierzyca to świetna baza do stworzenia smacznej pasty na kanapki. Jej najpopularniejszą wersją jest indyjski hummus, jednak nie trzeba się ograniczać do tego jednego rodzaju. Można stworzyć znacznie więcej wariantów pysznych past do pieczywa. Oferujemy także szeroki wybór organicznej fasoli
  • szparagową
  • czarną
  • białą
  • czerwoną
  • mung
  • pinto.
Jedna z najbardziej wartościowych odmian fasoli jest mung. Te drobne ziarna są bogactwem witamin z grupy B, a także błonnika.