PLAZA DEL SOL
Fasola gigant gotowana
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Fasola gigant gotowana
Fasolka szparagowa zielona (cięta)
Fasola biała
Biała fasola Cannelini (ugotowana na parze)
Fasola biała BIO
Fasola biała
Fasola biała Cannellini
Fasolka biała Jaś BIO
Biała fasola
Kasza gryczana niepalona bezglutenowa BIO
Ryż jaśminowy biały BIO bezglutenowy
Makaron krajanka (2-jajeczny) BIO
Ryż czerwony pełnoziarnisty BIO
Skrobia kukurydziana BIO
Kuskus razowy BIO
Mąka jaglana BIO
Kasza jęczmienna BIO
Kasza owsiana BIO
Najniższa cena: 7,59 zł
Płatki migdałowe (migdały cięte) BIO
Najniższa cena: 14,35 zł
Orzechy macadamia BIO
Kasza jaglana bezglutenowa BIO
Ryż Arborio do risotto BIO
Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO
Quinoa trójkolorowa (Komosa ryżowa) BIO
Mąka bananowa BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów