BIO PLANET
Fasolka biała Jaś BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Fasolka biała Jaś BIO
Fasola piękny Jaś karłowy
Fasola piękny jaś (tyczny)
Fasola Piękny Jaś
Mango suszone (bez dodatku cukru) BIO
Ryż jaśminowy biały BIO bezglutenowy
Masło klarowane ghee BIO
Najniższa cena: 32,99 zł
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Mąka pszenna tortowa (typ 480) BIO
Mąka orkiszowa (typ 700) BIO
Orzechy włoskie BIO
Ryż basmati pełnoziarnisty BIO
Quinoa trójkolorowa (Komosa ryżowa) BIO
Najniższa cena: 13,19 zł
Ryż brązowy długoziarnisty bezglutenowy BIO
Kasza gryczana niepalona bezglutenowa BIO
Orzechy nerkowca BIO
Pestki dyni ciemnozielone BIO
Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 8,99 zł
Kasza jaglana bezglutenowa BIO
Daktyle suszone bezglutenowe BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów