MELVIT
Fasola Piękny Jaś
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Fasola Piękny Jaś
Fasola piękny Jaś karłowy
Fasola piękny jaś (tyczny)
Fasolka biała Jaś BIO
Ryż jaśminowy biały BIO bezglutenowy
Najniższa cena: 11,99 zł
Kasza gryczana niepalona bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Kasza gryczana palona BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Ryż basmati pełnoziarnisty BIO
Najniższa cena: 13,99 zł
Quinoa trójkolorowa (Komosa ryżowa) BIO
Najniższa cena: 13,19 zł
Mąka jaglana BIO
Najniższa cena: 8,19 zł
Kasza jęczmienna BIO
Najniższa cena: 7,49 zł
Pestki dyni ciemnozielone BIO
Najniższa cena: 22,55 zł
Ryż czerwony pełnoziarnisty BIO
Najniższa cena: 13,99 zł
Kuskus razowy BIO
Najniższa cena: 8,99 zł
Maasdam - ser w plastrach BIO
Najniższa cena: 8,49 zł
Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO
Najniższa cena: 14,79 zł
Makaron krajanka (2-jajeczny) BIO
Najniższa cena: 8,99 zł
Kasza gryczana krakowska niepalona BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Gouda - ser w plastrach BIO
Najniższa cena: 8,49 zł
Orzechy macadamia BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów