MELISSA Primo Gusto
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Polska Marka
mąka makaronowa pszenna
marchewka w proszku (1 %)
szpinak w proszku (0,5 %)
groszek zielony w proszku (0,4 %)
dynia w proszku (0,4 %)
brokuły w proszku (0,4 %)
Produkt może zawierać jaja i soję.
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 408
g
Średnia miara (e)
polski
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron świdry (fusili)
Makaron spaghetti
Owsianka z malinami i daktylami
Najniższa cena: 2,99 zł
Owsianka XXL z jabłkiem i cynamonem
Najniższa cena: 3,59 zł
Owsianka XXL z bananami truskawkami
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Najniższa cena: 4,99 zł
0% taniej
Makaron wst ążki (mafaldine corte)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Najniższa cena: 4,99 zł
0% taniej
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 2000)
Najniższa cena: 7,99 zł
25% taniej
Makaron dla dzieci Psi Patrol - psia łapa
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Makaron Lasagne (płaty)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron kokardki (farfalle)
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 5-6 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 3/4 szklanki makaronu i gotowe!
Przepis dla Ciebie! Makaron z indykiem, marchewką i groszkiem Składniki: makaron Lubella Mini rurki 5 warzyw 200 g Filet z indyka 250 g Zielony groszek (świeży lub mrożony) 100 g Marchewka mini (świeża lub mrożona) 100 g Śmietanka 30 % 70 ml Dodatkowo: 1 cebula, łyżeczka masła, zielona pietruszka, sól i pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 20 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Na rozgrzanej patelni rozpuść masło i podsmaż pokrojoną w kostkę cebulę. Gdy się zeszkli dodaj indyka pokrojonego w kostkę. Gdy mięso będzie miękkie dodaj groszek, marchewkę oraz posiekaną natkę pietruszki i dopraw do smaku. Połącz i ciesz się smakiem! Do warzyw i mięsa dodaj śmietankę i poczekaj aż zgęstnieje. Podawaj z ugotowanym makaronem. Smacznego!