LUBELLA
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka puszysta – Wrocławska (typ 500) LUBELLA to podstawa wielu wypieków w Twojej kuchni. Starannie wyselekcjonowane zboża gwarantują wysoką jakość mąki pszennej, dzięki czemu Twoje ciasta, chleb czy pizza będą zawsze udane. Najlepszy wybór to mąka 500 od LUBELLA!
Opakowanie 1 kg
Wymiar liczbowy 1
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 1000
kg
Średnia miara (e)
polski
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Mąka pszenna luksusowa (typ 500)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Mąka pszenna luksusowa (typ 500) XXL
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Mąka Kurpiowska pszenna (typ 500)
Makaron świdry (fusili)
Makaron spaghetti
Owsianka z malinami i daktylami
Najniższa cena: 2,99 zł
Owsianka XXL z jabłkiem i cynamonem
Najniższa cena: 3,59 zł
Owsianka XXL z bananami truskawkami
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron wstążki (mafaldine corte)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Najniższa cena: 4,99 zł
0% taniej
Makaron Lasagne (płaty)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Najniższa cena: 4,99 zł
0% taniej
Makaron dla dzieci Psi Patrol - psia łapa
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron nitki 10-jajeczny z jajami przepiórczymi
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wrotkowska 1, 20-469 Lublin
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1, 20-469 Lublin
Lubella
Marka | Lubella |
Mąka wrocławska idealna na: naleśniki, racuchy i gofry
Lubella Tradycja od 1881 Gwarancja jakości Lubella Od ponad 135 lat starannie selekcjonujemy najlepsze gatunki zbóż, dając Ci pewność efektu Twoich potraw.
więcej przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Nasz przepis Naleśniki Składniki: Ciasto: - 1,5 szklanki mąki wrocławskiej Lubella - 2 jaja - 1 szklanka mleka - 1 szklanka wody - 1 łyżka oleju - 2 łyżeczki cukru - szczypta soli - olej do smażenia Nadzienie: - 1 kostko białego sera półtłustego (250 g) - cukier do smaku - 2 łyżki jogurtu lub śmietany - cukier wanilinowy Wykonanie: Wszystkie składniki ciasta łączymy i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy naleśniki. Następnie każdy naleśnik smarujemy przygotowanym nadzieniem i zwijamy w rurki lub składamy w formę koperty. Możemy posypać cukrem pudrem lub polać jogurtem bądź śmietaną, a także dodać ulubione owoce sezonowe. Smacznego! Dobra rada Aby naleśniki były bardziej pulchne do ciasta można użyć wody gazowanej.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów