LUBELLA
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka puszysta – Wrocławska (typ 500) LUBELLA to podstawa wielu wypieków w Twojej kuchni. Starannie wyselekcjonowane zboża gwarantują wysoką jakość mąki pszennej, dzięki czemu Twoje ciasta, chleb czy pizza będą zawsze udane. Najlepszy wybór to mąka 500 od LUBELLA!
Opakowanie 1 kg
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Makaron spaghetti
Paluszki zakręcone z solą morską
Najniższa cena: 2,54 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Makaron świdry (fusili)
Najniższa cena: 5,99 zł
Paluszki z solą
Najniższa cena: 3,74 zł
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Paluszki z sezamem
Najniższa cena: 1,49 zł
Paluszki zakręcone z ząbkiem czosnku i ziołami
Najniższa cena: 2,54 zł
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Makaron krajanka
Płatki śniadaniowe kukurydziane Corn Flakes
Płatki śniadaniowe kukurydziane pełnoziarniste Corn Flakes
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,79 zł
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Makaron krajanka (tagliatelline)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wrotkowska 1, 20-469 Lublin
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1, 20-469 Lublin
Lubella
| Marka | Lubella |
Mąka wrocławska idealna na: naleśniki, racuchy i gofry
Lubella Tradycja od 1881 Gwarancja jakości Lubella Od ponad 135 lat starannie selekcjonujemy najlepsze gatunki zbóż, dając Ci pewność efektu Twoich potraw.
więcej przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Nasz przepis Naleśniki Składniki: Ciasto: - 1,5 szklanki mąki wrocławskiej Lubella - 2 jaja - 1 szklanka mleka - 1 szklanka wody - 1 łyżka oleju - 2 łyżeczki cukru - szczypta soli - olej do smażenia Nadzienie: - 1 kostko białego sera półtłustego (250 g) - cukier do smaku - 2 łyżki jogurtu lub śmietany - cukier wanilinowy Wykonanie: Wszystkie składniki ciasta łączymy i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy naleśniki. Następnie każdy naleśnik smarujemy przygotowanym nadzieniem i zwijamy w rurki lub składamy w formę koperty. Możemy posypać cukrem pudrem lub polać jogurtem bądź śmietaną, a także dodać ulubione owoce sezonowe. Smacznego! Dobra rada Aby naleśniki były bardziej pulchne do ciasta można użyć wody gazowanej.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów