PROSTE HISTORIE
Kluski śląskie z dziurką
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Proste Historie Pierożki z pieca z wołowiną.
Mogą zawierać jaja, soję, mleko i gorczycę.
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól, drożdże, cukier
nadzienie: mięso wołowe (57%), mięso wieprzowe (20%), włoszczyzna (marchew, pietruszka, seler, por), woda, przyprawy, tłuszcz wieprzowy, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), skrobia, sól
Seler | Zawiera |
Jaja | Może zawierać |
Mleko | Może zawierać |
Gorczyca | Może zawierać |
Soja | Może zawierać |
Pszenica | Zawiera |
400
g
Opakowanie 400 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Typ | Zgrzewane |
Kraj produkcji | Polska |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
GTIN 05902162274556
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
2
Kluski śląskie z dziurką
Uszka z mięsem
Gnocchi ziemniaczane mrożone
Kluski leniwe z serem mrożone
Knedle z jagodami
Pyzy z mięsem mrożone
Kluski śląskie z dziurką mrożone
Pyzy ziemniaczane
Leniwe kluski
Kopytka domowe mrożone
Kopytka ziemniaczane
Uszka z mięsem mrożone
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem
Uszka z kapustą i grzybami
Uszka z grzybami
Knedle z nadzieniem morelowym
Zapiekanka z pieczarkami
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Zapiekanka kebab
Zapiekanka z kurczakiem
Zapiekanka Margerita
Frytki proste do piekarnika
Frytki karbowane do piekarnika
Frytki cienkie do piekarnika
Owoce lasów i sadów
Soczyste wiśnie bez pestek
Kluski śląskie z dziurką
Lód w kostkach
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Pierogi z serem
Pierogi z truskawkami
Typ | Zamrażać |
Maks. temp. °C -18
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6°C: 1 tydzień - w temperaturze -12°C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
W piekarniku: Zamrożoną porcję pierogów posmaruj masłem i rozłóż na blasze piekarnika nagrzanego do temperatury 180°C. Piecz 30 minut (z włączonym termoobiegiem 20 minut), do uzyskania złocistego koloru. Na patelni: Na rozgrzany olej wrzuć zamrożoną porcję pierogów, tak aby były zanurzone do połowy. Pierogi smaż przez około 4 minuty na złoty kolor, przewracając od czasu do czasu. W głębokim oleju: Zamrożoną porcję pierogów wrzuć na głęboki olej podgrzany uprzednio do temperatury 180°C. Pierogi delikatnie przemieszaj. Smaż około 4 minut, do uzyskania złocistego koloru.
Iglotex SA ul. Leśna 2 83-220 Skórcz Polska
ul. Leśna 2 83-220 Skórcz Polska
ciasto drożdżowe
Wyprodukowano w Polsce
Proste Historie
Marka | Proste Historie |
Marka | Iglotex |
Nazwa funkcjonalna Pierożki z pieca
Wariant z wołowiną
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Pierożki z pieca z wołowiną dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pierożki z pieca podane z sałatą Przygotuj talerz sałat, ułóż na nim ciepłe pierogi, posyp je słonecznikiem, burakami i serem feta. Pierożki z wołowiną i sosem curry Uduś w bulionie cebulę z dodatkiem curry i mango, powstały sos podaj do gorących pierogów razem z kolendrą. Kolejny pomysł? Utrzyj w moździerzu ½ łyżeczki kuminu, ½ łyżeczki suszonej papryki ze szczyptą cynamonu i soli. Posyp gorące pierogi powstałą mieszanką. Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.