PROSTE HISTORIE
Pyzy z mięsem mrożone

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Miękkie, sprężyste ciasto, polskie mięso i ziemniaki.
miękkie, sprężyste ciasto
polskie mięso i ziemniaki
Pyzy z mięsem mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Khinkali z mięsem mrożone
Khinkali z habanero mrożone
Kartacze z mięsem
Uszka z mięsem
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Uszka z mięsem mrożone
Pielmieni z kurczakiem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe mrożone
Mini chinkali mrożone
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Słodkie maliny
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Zielone brokuły różyczki
Warzywa na patelnię orientalne bezglutenowe
Warzywa na patelnię po włosku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po meksykańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po hiszpańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po polsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię klasyczne bezglutenowe
Pyzy z mięsem mrożone
Pyzy ziemniaczane
Kalafior różyczki
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
1. Zamrożone kartacze wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie kartacze delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy kartacze zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je przez około 8 minut. 3. Ugotowane kartacze wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli lub innych warzyw.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
| Marka | Proste Historie |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wstęga Möbiusa
Miękkie, sprężyste ciasto, polskie mięso i ziemniaki.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl instagram.com/prostehistorie facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Kartacze z mięsem dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Kartacze z chrupiącą cebulą Krążki cebuli zanurz w piwnym cieście i usmaż na złoto, serwuj z kartaczami. Kartacze z boczniakami i szpinakiem Pokrój ugotowane kartacze na plastry, obsmaż je z upieczonymi boczniakami i wymieszaj z listkami szpinaku. Kolejny pomysł? Zrób klasyczny sos chrzanowy na zasmażce ze śmietaną i startym jabłkiem i zanurz w nim ugotowane kartacze.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów