PROSTE HISTORIE
Kartacze z mięsem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Miękkie, sprężyste ciasto, polskie mięso i ziemniaki.
miękkie, sprężyste ciasto
polskie mięso i ziemniaki
Kartacze z mięsem
Kartacze z mięsem mrożone
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Zapiekanka z pieczarkami
Pierogi ruskie
Pierogi z truskawkami
Pierogi z jagodami
Pierogi z serem
Pierogi z mięsem
Pierogi z owocami
Pierogi z wiśniami
Frytki proste do piekarnika
Frytki cienkie do piekarnika
Frytki karbowane do piekarnika
Pyzy z mięsem mrożone
Pyzy ziemniaczane
Lód w kostkach
Kopytka ziemniaczane
1. Zamrożone kartacze wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie kartacze delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy kartacze zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je przez około 8 minut. 3. Ugotowane kartacze wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli lub innych warzyw.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Proste Historie |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wstęga Möbiusa
Miękkie, sprężyste ciasto, polskie mięso i ziemniaki.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl instagram.com/prostehistorie facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Kartacze z mięsem dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Kartacze z chrupiącą cebulą Krążki cebuli zanurz w piwnym cieście i usmaż na złoto, serwuj z kartaczami. Kartacze z boczniakami i szpinakiem Pokrój ugotowane kartacze na plastry, obsmaż je z upieczonymi boczniakami i wymieszaj z listkami szpinaku. Kolejny pomysł? Zrób klasyczny sos chrzanowy na zasmażce ze śmietaną i startym jabłkiem i zanurz w nim ugotowane kartacze.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów