DROSED
Kurczak w galarecie bez "E"
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Świeżonka Spichlerz Rusiecki, zawartość mięsa 84 %.Bez mięsa oddzielanego mechanicznie .
niska zawartość cukrów
wysoka zawartość białka
autorska receptura
84% mięsa
bez MOM
mięso wieprzowe 84%
cebula
koncentrat pomidorowy
skrobia modyfikowana
sól
cukier
przyprawy
warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, pasternak, suszone pomidory)
hydrolizat białka sojowego
cebula
czosnek
liście selera
natka pietruszki
papryka ostra
ekstrakt drożdżowy
substancja żelująca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodwy
cukier karmelizowany
suszony koncentrat soku z cytryny
aromat
Produkt może zawierać: gluten (z pszenicy, z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, sezam.
wysoka zawartość białka
niska zawartość cukrów
Wymiar liczbowy 280
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 522
g
polski
Kurczak w galarecie bez "E"
Indyk w galarecie bez "E"
Mielonka luksusowa
Konserwa wieprzowina bez konserwantów
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Mięsiwo z kurczaka
Udziec z indyka
Mięso w sosie własnym
Boczek wieprzowy
Kaczka w galarecie bez "E"
Konserwa Tyrolska
Konserwa Turystyczna
Perliczka w galarecie bez "E"
Łopatka
Gęś w galarecie bez "E"
Konserwa tyrolska
Smalec z mięskiem i skwarkami
Najniższa cena: 7,99 zł
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Najniższa cena: 11,99 zł
Smalec z boczkiem i cebulką
Najniższa cena: 7,99 zł
Pasztet klasyczny
Najniższa cena: 4,99 zł
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Najniższa cena: 11,99 zł
Mięsiwo z kurczaka
Udziec z indyka
Mięso w sosie własnym
Mięso szlacheckie z szynką
Gołąbki z cielęciną i grzybami w sosie pomidorowo-śmietanowym
Najniższa cena: 11,99 zł
Podawać na zimno z dodatkiem pieczywa.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
ul. Wieluńska 2 97-438 Rusiec
Pamapol S.A. ul. Wieluńska 2 97-438 Rusiec
Spichlerz Rusiecki
Marka | Spichlerz Rusiecki |
Bez mięsa oddzielanego mechanicznie
Spichlerz Rusiecki Sztuka Polskich Kulinariów