SPICHLERZ RUSIECKI
Mięso w sosie własnym
Najniższa cena: 11,99 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Konserwa sterylizowana, mielonka wieprzowa.
bez dodatku glutaminianu sodu
81% mięsa
mięso wieprzowe z łopatki (81%)
woda
skórki wieprzowe
koncentrat białka sojowego
sól
pieprz
przeciwutleniacz: E301
substancja konserwująca: E250
Produkt może zawierać: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Puszka |
Waga brutto 362
g
Średnia miara (e)
angielski
polski
Mięso w sosie własnym
Najniższa cena: 11,99 zł
25% taniej
Udziec z indyka
Najniższa cena: 11,85 zł
Mięsiwo z kurczaka
Najniższa cena: 9,99 zł
Kurczak w galarecie bez "E"
Indyk w galarecie bez "E"
Perliczka w galarecie bez "E"
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Łopatka
Konserwa Turystyczna
Konserwa Tyrolska
Mielonka luksusowa
Kaczka w galarecie bez "E"
Konserwa wieprzowina bez konserwantów
Gęś w galarecie bez "E"
Konserwa tyrolska
Boczek wieprzowy
Szynka eksportowa z piersi kurczaka
Szynka eksportowa
Szynka eksportowa extra gładka
Parówki z szynki
Parówki z piersi kurczaka
Szynka od szwagra
Szynka krucha od szwagra
Szynka biała od szwagra
Krakowska sucha z szynki
Szynka w stylu włoskim
Kiełbasa krakowska sucha
Kabanosy drobiowo-wieprzowe
Kabanosy wieprzowe
Kabanosy drobiowo-wieprzowe z serem cheddar
Kiełbasa myśliwska
KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA PIECZONA
Spożywać po schłodzeniu.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 25
ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa Litera A lub B w numerze partii oznacza zakład produkcyjny: A - Oddział w Szczecinie, ul. Pomorska 115 b, 70-812 Szczecin B - Oddział w Ełku, ul. Suwalska 86, 19-300 Ełk
Krakus
Marka | Krakus |
Wyprodukowano w Polsce, mięso wieprzowe z UE.