KRAKUS.
Mielonka luksusowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wieprzowina w Galarecie to poręczny produkt w kubku. Doprawiony selektywnie wybranymi przyprawami. Najszlachetniejsze mięso gwarantuje najlepszy smak produktu, który idealnie komponuje się z galaretką. Polecany nie tylko miłośnikom galaretek. Dodatkowo galaretka z wieprzowiną poprawia wygląd skóry. Ma też zbawienny wpływ na kości i stawy.
polskie smaki
bez dodatku E
galareta 67% (woda, żelatyna wieprzowa, sól, maltodekstryny, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, cukier, koncentraty i ekstrakty warzyw - zawierają seler)
mięso wieprzowe gotowane 20%
warzywa w zmiennych proporcjach: marchew i groch zielony
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Pot |
Waga brutto 168
g
polski
Mielonka luksusowa
Kurczak w galarecie bez "E"
Indyk w galarecie bez "E"
Konserwa Turystyczna
Konserwa Tyrolska
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Kaczka w galarecie bez "E"
Mięso w sosie własnym
Perliczka w galarecie bez "E"
Łopatka
Konserwa wieprzowina bez konserwantów
Boczek wieprzowy
Mięsiwo z kurczaka
Udziec z indyka
Gęś w galarecie bez "E"
Pasztet podlaski z kurcząt
Pasztet podlaski pomidorowy
Filet z piersi kaczki Pekin ze skórą KLASA A świeży (400g-600g)
Kurczak w galarecie bez "E"
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Indyk w galarecie bez "E"
Filet z piersi kurczaka pieczony
Kaczka w galarecie bez "E"
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Perliczka w galarecie bez "E"
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Noga z kurczaka pieczona
Filety z piersi kurczaka panierowane
Gęś w galarecie bez "E"
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Warunki przechowywania: temperatura od 0°C do +8°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 8
63-500 Ostrzeszów, Aleja Wojska Polskiego 1
DROP S.A. ZPD 63-500 Ostrzeszów, Aleja Wojska Polskiego 1
Drosed
Marka | Drosed |
Kraj pochodzenia: Polska.