BONDUELLE
Zupa krem z zielonych warzyw
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa jarzynowa mrożona
Zupa królewska mrożona
Zupa prezydencka mrożona
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Lody mleczne
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Lody mleczne Truskawka
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Lody o smaku Toffi
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Groszek zielony mrożony
Szpinak liście mrożony
Mieszanka owocowa mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Mieszanka meksykańska mrożona
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
bez rozmrażania Garnek: Do 1 l gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować pod przykryciem ok. 12 minut. Zupę doprawić solą i ewentualnie śmietaną. Podawać posypaną natką pietruszki.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Bukiet warzyw kwiatowy Hortex Fasolka szparagowa zielona Hortex Mieszanka kompotowa
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Imbirowa zupa rozgrzewająca Składniki: - Zupa jesienno-zimowa Hortex - 1 opakowanie - 300 g mięsa z szynki lub karkówki - 1 cebula - 1 zielona papryczka chili - 2 ząbki czosnku - 2-3 cm świeżego imbiru - 4 łyżki sosu sojowego - 3 łyżki soku z limonki lub cytryny - 3 łyżki oliwy - 2 łyżki sezamu - 1 łyżka mąki - 1/2 łyżeczki cukru - sól, pieprz Gotowe w 50 minut Przygotowanie: Mięso pokrój w cienkie paski, wymieszaj z sosem sojowym i odstaw mniej więcej na 30 minut. Na rozgrzaną oliwę wrzuć drobno posiekany czosnek, imbir, cebulę, cukier i papryczkę, a następnie mięso oprószone mąką. Smaż kilka minut, po czym wlej 3 szklanki wody i gotuj na małym ogniu. Gdy mięso będzie miękkie, dodaj warzywa i gotuj znowu kilka minut. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z limonki lub cytryny. Zupę imbirową podawaj gorącą, posypaną prażonym sezamem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów