BONDUELLE
Zupa krem z dyni

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa krem z zielonych warzyw Bonduelle to bardzo szybka i prosta w przygotowaniu zupa, która okaże się bardzo pożywnym posiłkiem dla wszystkich członków rodziny. Wystarczy zmiksować warzywa, aby powstała wyśmienita zupa krem z zielonych warzyw, która idealnie zaspokoi głód.
Zupy krem firmy Bonduelle cieszą się bardzo dużą popularnością, ze względu na ich nietuzinkowy smak oraz gęstą konsystencję. Zupa krem z zielonych warzyw stanowi jedną z kilku opcji na stworzenie dobrego, ciepłego posiłku z dużą zawartością warzyw.
Zupa krem z zielonych warzyw - pożywna i smaczna:
możesz zmiksować na krem
porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób
3 minuty i gotowe
wysoka zawartość błonnika
Zupa krem z dyni
Zupa krem kalafiorowa
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa krem z żółtych warzyw bezglutenowa
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Zupa krem z dyni
Ryż w 100% z kalafiora
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Ryż w 100% z brokuła
Warzywne Burrito z ryżem
Zupa krem kalafiorowa
Ryż w 100% z cukinii
Szpinak w liściach mrożony
Warzywne risotto z patelni
Szpinak 1000 listków
Bakłażany grillowane
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Mieszanka chińska mrożona
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
ul. Szturmowa 2, 02-678 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Szturmowa 2, 02-678 Warszawa, kontakt: recepcja@bonduelle.com www.bonduelle.pl
Bonduelle
| Marka | Bonduelle |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem. Spróbuj także Bonduelle Zupa-krem dyniowa
Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl
Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z boczkiem i makaronem Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, pokrojony w kosteczkę boczek - 150 g, drobny makaron, sok z cytryny - łyżka, koperek, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Całość zalewamy bulionem 4. Oddzielnie podsmażamy boczek 5. Dodajemy koperek, sok z cytryny i chwilę gotujemy 6. Do podania posypujemy podsmażonym boczkiem i dodajemy ugotowany makaron Krem z gruszką Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, gruszka, ser z niebieską pleśnią, sok z cytryny - łyżka, śmietana 30% - 1/3 szklanki, masło lub oliwa - do smażenia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania i pokrojoną gruszkę podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy pokruszony ser i sok z cytryny 4. Całość zalewamy bulionem 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów