HORTEX
Zupa jarzynowa mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa krem z zielonych warzyw Bonduelle to bardzo szybka i prosta w przygotowaniu zupa, która okaże się bardzo pożywnym posiłkiem dla wszystkich członków rodziny. Wystarczy zmiksować warzywa, aby powstała wyśmienita zupa krem z zielonych warzyw, która idealnie zaspokoi głód.
Zupy krem firmy Bonduelle cieszą się bardzo dużą popularnością, ze względu na ich nietuzinkowy smak oraz gęstą konsystencję. Zupa krem z zielonych warzyw stanowi jedną z kilku opcji na stworzenie dobrego, ciepłego posiłku z dużą zawartością warzyw.
Zupa krem z zielonych warzyw - pożywna i smaczna:
możesz zmiksować na krem
porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób
3 minuty i gotowe
wysoka zawartość błonnika
cukinia (40%)
groszek (24%)
fasolka szparagowa zielona (18%)
brokuł (18%)
Produkt może zawierać śladowe ilości selera.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 415
g
polski
Zupa jarzynowa mrożona
Zupa prezydencka mrożona
Zupa królewska mrożona
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Kartoflanka kociewska z golcami
Kukurydza złocista
Najniższa cena: 4,29 zł
Kukurydza złocista (2x85g)
Najniższa cena: 6,99 zł
Fasola biała
Najniższa cena: 5,29 zł
Groszek konserwowy tradycyjny
Fasola czerwona Kidney
Najniższa cena: 5,59 zł
Pieczarki marynowane tradycyjne
Najniższa cena: 5,99 zł
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Groszek konserwowy
Najniższa cena: 3,69 zł
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Cieciorka
Najniższa cena: 5,59 zł
Groszek konserwowy (2x75g)
Najniższa cena: 7,99 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Kukurydza Złocista BIO
Najniższa cena: 5,89 zł
Kukurydza złocista z groszkiem
Najniższa cena: 4,69 zł
Groszek drobny
Najniższa cena: 6,45 zł
Groszek konserwowy drobny
Najniższa cena: 7,89 zł
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem. Spróbuj także Bonduelle Zupa-krem dyniowa
Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl
Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z boczkiem i makaronem Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, pokrojony w kosteczkę boczek - 150 g, drobny makaron, sok z cytryny - łyżka, koperek, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Całość zalewamy bulionem 4. Oddzielnie podsmażamy boczek 5. Dodajemy koperek, sok z cytryny i chwilę gotujemy 6. Do podania posypujemy podsmażonym boczkiem i dodajemy ugotowany makaron Krem z gruszką Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, gruszka, ser z niebieską pleśnią, sok z cytryny - łyżka, śmietana 30% - 1/3 szklanki, masło lub oliwa - do smażenia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania i pokrojoną gruszkę podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy pokruszony ser i sok z cytryny 4. Całość zalewamy bulionem 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem
Kraj pochodzenia: Polska