DELECTA
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier z wanilią stanowi artykuł niezbędny w kuchni każdego miłośnika tworzenia różnego rodzaju smakowitych domowych wypieków. Cukier z wanilią jest idealnym dodatkiem wspomagającym, podkreślającym oraz uzupełniającym smak ciast, deserów oraz różnych drobnych wypieków. Wanilina poza środowiskiem domowym idealnie sprawdza się również w warunkach cukierniczych gdzie jest szeroko stosowana celem polepszenia walorów smakowych wypieków oraz deserów.
Cukier Delecta zawiera aż 10% naturalnej wanilii, co gwarantuje intensywny zapach aż w 1 kg wypieku. Piecz naturalnie... ot tak... prosto z serca.
premium
naturalne składniki
cukier
wanilia w proszku 10 %
naturalny ekstrakt wanilii 1 %
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko i soję.
Wymiar liczbowy 12
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 16
g
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
Wymagana wysokość na półce120
Wymagana szerokość na półce81
Wymagana głębokość na półce8
Wysokość120
Szerokość81
Głębokość8
GTIN05900983604965
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Najniższa cena: 1,55 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,79 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Najniższa cena: 0,69 zł
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,89 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,65 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,95 zł
Cukier ze skórką pomarańczową
Najniższa cena: 2,15 zł
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,79 zł
25% taniej
Cukier o smaku migdałowym
Najniższa cena: 2,25 zł
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier ze skórką cytrynową
Najniższa cena: 2,25 zł
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,29 zł
Fajny pisak XXL - biały
Najniższa cena: 3,99 zł
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Najniższa cena: 6,99 zł
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Fajny pisak XXL - żółty
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Najniższa cena: 0,69 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,99 zł
Lukier różowy dekoracyjny
Najniższa cena: 2,49 zł
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,35 zł
27% taniej
Lukier zielony dekoracyjny
Najniższa cena: 2,49 zł
Iskrząca biel - mix dekoracji
Najniższa cena: 8,55 zł
Aromat do ciast migdałowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Budyń o smaku krówki (bez cukru)
Najniższa cena: 1,65 zł
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,39 zł
Zastosowanie: Doskonały do każdego rodzaju wypieku: ciast drożdżowych, ciast kruchych, serników, naleśników i kawy. Idealnie nadaje się do przygotowania babeczek, kremów, przetworów i past owocowych oraz innych deserów. Zawartość opakowania aromatyzuje ok. 1 kg wypieku.
Najlepiej spożyć przed końcem/ Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5
Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Piecz naturalnie... ot tak... prosto z serca z naszym cukrem z dodatkiem wanilii, który zawiera aż 10 % naturalnej wanilii, dzięki czemu Twój ulubiony wypiek lub deser stanie się cudownie aromatyczny.
Ptysie Przygotuj do ciasta: - 250 ml wody - 125 g margaryny - 4 jaja - 1 szklanka mąki pszennej - pół łyżeczki proszku do pieczenia Delecta Przygotuj do kremu: - Budyń smak waniliowy 64 g Delecta - 500 ml mleka - 3 łyżki cukru - Cukier z dodatkiem wanilii 12 g Delecta - 50 g margaryny Zagotuj wodę z tłuszczem, dodaj mąkę. Podgrzewaj na małym ogniu ok. 1 min energicznie rozcierając masę. Do chłodnej masy dodaj proszek do pieczenia, wbijaj kolejno jaja i miksuj na najwyższych obrotach przez 5 min. Ciasto podziel na dwie części. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładaj porcje ciasta. Piecz w 220 °C przez 20-25 min, do wysuszenia. W połowie szklanki mleka rozmieszaj zawartość torebki z budyniem, dodaj cukier z wanilią. Pozostałą część mleka zagotuj z cukrem. Wlej rozmieszany proszek, całość chwilę gotuj mieszając. Zimny krem zmiksuj z margaryną. Wystudzone ptysie przekrój w poprzek i napełnij kremem.
Nazwa funkcjonalnaCukier wanilinowy
Wariantz naturalnym ekstraktem wanilii
Delecta - Prosto z serca
Życzymy udanych wypieków!
Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej cieni się szczere intencje.
Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca.