DR. OETKER
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,89 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier trzcinowy i fasolka tonka to łagodne i aromatyczne połączenie. Fasolka tonka nadaje naturalnej słodyczy, wielu wyczuwa w niej nuty wanilii, gałki, migdałów z nutą pieprzu, lukrecji, karmelu i goździków. Zjawiskowe desery powstają w mgnieniu oka. //Zastosowanie: wspaniały do kremów, lodów waniliowych, deserów i dań słonych.
100 % naturalny smak
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,89 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,19 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,75 zł
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Cukier z wanilią
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Papryka słodka mielona
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Czosnek granulowany
Cynamon cały
Kmin rzymski mielony
Ziele angielskie całe
Chili jalapeno (kruszone)
Oregano otarte
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do żeberek z miodem
Koper włoski (cały)
Kolendra (liście)
Kurkuma mielona
Sól Himalajska - młynek
Przechowywać w suchym miejscu.
Połącz masło, sól i cukier w robocie kuchennym. Dodaj jajko. Następnie dodaj posiekaną ciemną czekoladę, migdały, cukier tonka i mąkę. Wymieszaj całość i zagnieć ciasto. Podziel ciasto na 4 części i uformuj roladki. Schładzaj w lodówce przez 3 godziny. Pokrój ciasto na ciasteczka i piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 8-10 minut. Pozwól ciastkom ostygnąć.
Przechowywać w suchym miejscu
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Cukier trzcinowy i fasolka tonka to łagodne i aromatyczne połączenie. Fasolka tonka nadaje naturalnej słodyczy, wielu wyczuwa w niej nuty wanilii, gałki, migdałów z nutą pieprzu, lukrecji, karmelu i goździków. Zjawiskowe desery powstają w mgnieniu oka. Zastosowanie: wspaniały do kremów, lodów waniliowych, deserów i dań słonych.
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Ciasteczka migdałowe Na 40 sztuk: 125 g zimnego masła, 2,5 g płatków solnych, 175 g cukru, 1 jajko, 180g gorzkiej czekolady, 90 g posiekanych migdałów, 5 g cukru tonka w wanilią Bourbon, 170 g mąki. Przygotowanie: Połącz masło, sól i cukier w robocie kuchennym. Dodaj jajko. Następnie dodaj posiekaną ciemną czekoladę, migdały, cukier tonka i mąkę. Wymieszaj całość i zagnieć ciasto. Podziel ciasto na 4 części i uformuj roladki. Schładzaj w lodówce przez 3 godziny. Pokrój ciasto na ciasteczka i piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 8-10 minut. Pozwól ciastkom ostygnąć.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów