DELECTA
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier z wanilią z dodatkiem bourbon-u z Madagaskaru. Wydobywa i podkreśla wyjątkowy smak wypieków, bitej śmietany, deserów, napojów a nawet grzanego wina. Wystarcza na 250 – 300 g mąki.
Szlachetna wanilia Bourbon z Madagaskaru jest najbardziej cenioną wanilią na świecie, a w połączeniu z delikatną konsystencją cukru doskonale nadaje się do najróżniejszych wariacji kulinarnych.
z dodatkiem wanilii Bourbon z Madagaskaru
z ziarenkami wanilii
cukier
4,3 % mielone laski wanilii (w tym 0,2 % mielone laski wanilii bourbon)
2,6 % ekstrakt wanilii
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Wymiar liczbowy 12
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 14
g
Wymagana wysokość na półce159
Wymagana szerokość na półce99
Wymagana głębokość na półce4
Wysokość159
Szerokość99
Głębokość4
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier z wanilią
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Śmietan-fix
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Budyń o smaku waniliowym
Budyń o smaku śmietankowym
Budyń o smaku malinowym
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Soda oczyszczona
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Żelatyna uniwersalna
Żelatyna uniwersalna
Polewa mleczna
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Kisiel o smaku poziomkowym
Kisiel o smaku mango-ananas
Kisiel o smaku malina-żurawina
Doskonały do wypieków, bitej śmietany, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Podmarka Ze świata natury
Szlachetna wanilia Bourbon z Madagaskaru jest najbardziej cenioną wanilią na świecie, a jej dodatek nadaje wypiekom i deserom niepowtarzalny, delikatny, pełny smak - wprost Ze świata natury.
Przepis na Waniliową tarte z kremem mascarpone Dodaj: Spód: 200 g mąki pszennej, 130 g masła, 60 g cukru pudru, 1 żółtko, 1 łyżkę śmietanki 30 % tł. Krem: 250 ml serka mascarpone, 250 ml schłodzonej śmietanki 30 % tł., 1 opak. Cukru z wanilią Dr. Oetkera, 1 łyżkę cukru pudru, 50 g prażonych płatków migdałów, świeże owoce do dekoracji. Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki spodu szybko zagnieć. Ciasto rozwałkuj na grubość ok. 5 mm i przełóż na formę do tarty Ø 23 cm, ponakłuwaj widelcem. Odstaw do lodówki na 30 min. Schłodzone ciasto wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C i piecz przez ok. 20 minut. 2. Zmiksuj na kremową konsystencję serek mascarpone ze schłodzoną śmietanką, a następnie dodaj Cukier z wanilią oraz cukier puder. 3. Krem przełóż na upieczony spód, a wierzch udekoruj migdałami i owocami.
Nazwa funkcjonalnaCukier
Wariantz wanilią
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów