PUTKA
Makowiec
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przysmak z ciasta drożdżowego nadziewany kapustą i pieczarkami, idealny do barszczu oraz jako przekąska.
Kulebiak mazurski Putka to natura i tradycja w najczystszej postaci, związane smakiem i niepowtarzalnym aromatem. Ciasto drożdżowe w towarzystwie pieczarek i kapusty to idealny dodatek do wszelkiego rodzaju zup. Możecie je również spożywać jako samodzielne danie – Wasze kubki smakowe oszaleją na punkcie smakowitego kulebiaka!
Kulebiak to gwarancja najwyższej jakości. Do produkcji wspaniałych, małych cudów sztuki kulinarnej wykorzystuje się wyłącznie naturalne składniki. To doskonały sposób na pomysłowy obiad.
Mazurski przysmak to:
Kraj pochodzenia: Polska
mąka
PSZENNA, kapusta kiszona (22%), margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator
kwasowości: kwas cytrynowy), pieczarki (12%), MLEKO, JAJA, drożdże, cebula,
cukier, olej rzepakowy, sól, pieprz
Pszenica | Zawiera |
Mleko | Zawiera |
Jaja | Zawiera |
Makowiec
Makowiec Babci Hani
Sernik
Szarlotka Babci Hani
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Sernik firmowy
Babka cytrynowa
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Brownie z kajmakiem i orzechami
Ciasto marchewkowe
Słony karmel z orzechami
Blok z herbatnikami
Blok z pistacjami
Keks
Ciasto Orzechowiec
Ciasto drożdżowe z kruszonką
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Mini sernik
Rolada truskawkowa
Domowa tarta cytrynowa
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Bułka Kajzerka
Bułka Sznytka
Chleb Razowy - krojony
Chleb Zwykły
Chleb Słonecznikowy - krojony
Chleb Wiejski
Makowiec
Bułka tarta
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Wrocławska
Chleb Bielański żytni - krojony
Chleb Włoski z oliwkami
Sernik
Bagietka Szefa
Chleb IG
Bułka Grahamka słonecznikowa