SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier trzcinowy Diamant Dark Muscovado jest doskonały do pieczenia ciemnych ciast i pierników. Wyśmienity do przygotowywania sosów czekoladowych i toffi, egzotycznych marynat oraz dań słodko-kwaśnych.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 519
g
angielski
polski
Wymagana wysokość na półce182
Wymagana szerokość na półce92
Wymagana głębokość na półce57
Wysokość182
Szerokość92
Głębokość57
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,75 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,79 zł
7% taniej
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 23,79 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Najniższa cena: 12,99 zł
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Najniższa cena: 11,19 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy
Cukier puder
Najniższa cena: 3,49 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,75 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 23,79 zł
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Najniższa cena: 10,79 zł
26% taniej
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,79 zł
7% taniej
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 5,79 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 15,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier biały
Cukier drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier puder
Cukier puder w tubie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-959 Poznań
Diamant
Marka | Diamant |
Cukier trzcinowy Diamant Dark Muscovado jest doskonały do pieczenia ciemnych ciast i pierników. Wyśmienity do przygotowywania sosów czekoladowych i toffi, egzotycznych marynat oraz dań słodko-kwaśnych.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl Dołącz do nas www.facebook.com/diamantowa.kuchnia Uwaga: W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.
Glazurowane nóżki kurczaka Składniki: 4 łyżki Cukru Trzcinowego Diamant Dark Muscovado, 8 podudzi z kurczaka, 1 łyżka musztardy francuskiej, 2 pomarańcze, 1 łyżka sosu sojowego, olej do smażenia, pieprz, sól. Na kurczaku wykonać poprzeczne nacięcia. Dzięki temu szybciej się upieką i lepiej zamarynują. Cukier, musztardę, sok wyciśnięty z jednej pomarańczy dokładnie wymieszać aż cukier się rozpuści. Tak przygotowaną marynatą polać mięso, wymieszać i odstawić do lodówki - najlepiej na noc, a minimum na godzinę - do zamarynowania. Na patelni rozgrzać olej. Nóżki z kurczaka wyjąc z marynaty i obsmażyć z każdej strony. Zalać marynatą i dusić na wolnym ogniu aż mięso będzie miękkie. Gdy marynata odparuje uzupełnić niewielką ilością wody. Mięso doprawić do smaku solą i pieprzem. Druga pomarańczę obrać i wyciąć fileciki omijając błony. Dodać pod koniec duszenia tak, aby się tylko podgrzały i nie rozpadły. Mięso podawać polane sosem oraz ciepłymi kawałkami pomarańczy.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów