DIAMANT
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy Dry Demerara drobny to segregowany cukier o specjalnie drobnej granulacji, który szybko się rozpuszcza. Dzięki temu jest doskonały zarówno do słodzenia kawy, herbaty, drinków. Idealnie również nadaje się do pieczenia lekkich ciast, biszkoptów, kremów i bez. Pakowany jest w eleganckie kartoniki 500 g, z umieszczonym wewnątrz woreczkiem, który pozwala na łatwiejsze dozowanie cukru oraz chroni go przed wysypywaniem się, zanieczyszczeniem i wilgocią.
500
g
Waga brutto535
Wymiar liczbowy500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce182
Wymagana szerokość na półce92
Wymagana głębokość na półce57
Wysokość182
Szerokość92
Głębokość57
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,55 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,95 zł
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,45 zł
1% więcej
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Najniższa cena: 5,39 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,89 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 7,99 zł
19% więcej
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 23,99 zł
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Najniższa cena: 17,15 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier biały
Najniższa cena: 2,75 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,09 zł
Cukier drobny
Najniższa cena: 6,35 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,49 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,45 zł
1% więcej
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,89 zł
Cukier puder w tubie
Najniższa cena: 7,25 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 7,99 zł
19% więcej
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 5,29 zł
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Najniższa cena: 10,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 23,99 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 15,19 zł
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową
Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.
W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.
Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl
dołącz do nas
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.
Diamant
Marka | Diamant |
Nazwa funkcjonalnaCukier trzcinowy nierafinowany
WariantDry Demerara drobny
Uwaga:
W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.