SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy Dry Demerara drobny to segregowany cukier o specjalnie drobnej granulacji, który szybko się rozpuszcza. Dzięki temu jest doskonały zarówno do słodzenia kawy, herbaty, drinków. Idealnie również nadaje się do pieczenia lekkich ciast, biszkoptów, kremów i bez. Pakowany jest w eleganckie kartoniki 500 g, z umieszczonym wewnątrz woreczkiem, który pozwala na łatwiejsze dozowanie cukru oraz chroni go przed wysypywaniem się, zanieczyszczeniem i wilgocią.
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier kokosowy BIO
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,49 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 15,19 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier puder
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier puder
Cukier drobny
Cukier biały
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier puder w tubie
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier biały kostka
Cukier kandyz kruszony
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową
Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.
W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.
Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl
dołącz do nas
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.
Diamant
| Marka | Diamant |
Nazwa funkcjonalnaCukier trzcinowy nierafinowany
WariantDry Demerara drobny
Uwaga:
W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów