SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier trzcinowy Diamant Dark Muscovado jest doskonały do pieczenia ciemnych ciast i pierników. Wyśmienity do przygotowywania sosów czekoladowych i toffi, egzotycznych marynat oraz dań słodko-kwaśnych.
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier kokosowy BIO
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,49 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 15,19 zł
Cukier biały
Cukier drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier puder
Cukier puder
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier puder w tubie
Cukier biały kostka
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier kandyz kruszony
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-959 Poznań
Diamant
| Marka | Diamant |
Cukier trzcinowy Diamant Dark Muscovado jest doskonały do pieczenia ciemnych ciast i pierników. Wyśmienity do przygotowywania sosów czekoladowych i toffi, egzotycznych marynat oraz dań słodko-kwaśnych.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl Dołącz do nas www.facebook.com/diamantowa.kuchnia Uwaga: W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.
Glazurowane nóżki kurczaka Składniki: 4 łyżki Cukru Trzcinowego Diamant Dark Muscovado, 8 podudzi z kurczaka, 1 łyżka musztardy francuskiej, 2 pomarańcze, 1 łyżka sosu sojowego, olej do smażenia, pieprz, sól. Na kurczaku wykonać poprzeczne nacięcia. Dzięki temu szybciej się upieką i lepiej zamarynują. Cukier, musztardę, sok wyciśnięty z jednej pomarańczy dokładnie wymieszać aż cukier się rozpuści. Tak przygotowaną marynatą polać mięso, wymieszać i odstawić do lodówki - najlepiej na noc, a minimum na godzinę - do zamarynowania. Na patelni rozgrzać olej. Nóżki z kurczaka wyjąc z marynaty i obsmażyć z każdej strony. Zalać marynatą i dusić na wolnym ogniu aż mięso będzie miękkie. Gdy marynata odparuje uzupełnić niewielką ilością wody. Mięso doprawić do smaku solą i pieprzem. Druga pomarańczę obrać i wyciąć fileciki omijając błony. Dodać pod koniec duszenia tak, aby się tylko podgrzały i nie rozpadły. Mięso podawać polane sosem oraz ciepłymi kawałkami pomarańczy.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów