DIAMANT
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,79 zł
7% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy Dry Demerara drobny to segregowany cukier o specjalnie drobnej granulacji, który szybko się rozpuszcza. Dzięki temu jest doskonały zarówno do słodzenia kawy, herbaty, drinków. Idealnie również nadaje się do pieczenia lekkich ciast, biszkoptów, kremów i bez. Pakowany jest w eleganckie kartoniki 500 g, z umieszczonym wewnątrz woreczkiem, który pozwala na łatwiejsze dozowanie cukru oraz chroni go przed wysypywaniem się, zanieczyszczeniem i wilgocią.
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,79 zł
7% taniej
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,75 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 23,79 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Cukier trzcinowy (brązowy Demerara) BIO
Najniższa cena: 11,19 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,19 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Najniższa cena: 12,99 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier trzcinowy BIO
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,79 zł
7% taniej
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,75 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 5,79 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 23,79 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 15,99 zł
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier drobny
Cukier biały
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier puder w tubie
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową
Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.
W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.
Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl
dołącz do nas
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.
Diamant
Marka | Diamant |
Nazwa funkcjonalnaCukier trzcinowy nierafinowany
WariantDry Demerara drobny
Uwaga:
W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów