KNORR
Przyprawa do mięs z rozmarynem
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
100% naturalnych składników.Bez dodatku soli. Bez dodatku glutaminianu sodu.
100% naturalnych składników
bez dodatku glutaminianu sodu
bez dodatku soli
czosnek
suszona cebula 21,2%
kolendra
słodka czerwona papryka 8,5%
suszona marchew
majeranek 4,5%
czarny pieprz
ziele angielskie
gałka muszkatołowa
rozmaryn 2,1%
skrobia kukurydziana
ostra czerwona papryka
kardamon
goździki
liść laurowy
Może zawierać mąkę pszenną, mleko, jaja i seler.
Bez dodatku soli
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 15
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 18
g
Średnia miara (e)
polski
Przyprawa do mięs z rozmarynem
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa do żeberek z miodem
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do mięs z papryką
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa do pieczeni
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do mięs (młynek)
Najniższa cena: 12,35 zł
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Tymianek suszony XXL
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do wołowiny
Przyprawa do karkówki
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 4,99 zł
Rosół drobiowy (6 kostek)
Rosół wołowy (6 kostek)
Bulion warzywny (6 kostek)
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przyprawa do frytek i chipsów
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska
Podravka d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Podravka |
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Polędwiczka wieprzowa z grzybami i śliwkami Składniki: 40 g surowego boczku, 1 polędwiczka wieprzowa, 20 g masła, Vegeta Natur do duszonego i pieczonego mięsa, 200 g grzybów, 10 suszonych śliwek, 2 ogórki korniszony, 1 kostka wołowa Vegeta Natur Sposób przygotowania: 1. Boczek pokroić w kostkę i usmażyć na patelni. 2. Dodać masło, po stopieniu wrzucić pokrojone grzyby, śliwki i ogórki. 3. Krótko dusić (10 minut), następnie podlać bulionem wołowym Vegeta Natur, aby uzyskać sos o pożądanej gęstości. 4. Mięso pokroić w kawałki, krótko obsmażyć na patelni na oleju, następnie dodać do sosu i dusić pod przykryciem przez ok. 40 minut. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Wskazówka: Można użyć świeżych grzybów, najlepiej łącząc co najmniej dwa lub trzy rodzaje.