PRYMAT
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do gyrosa Kamis to starannie skomponowana mieszanka charakterystycznych przypraw i ziół idealnych do jagnięciny, wołowiny, baraniny czy kotletów mielonych. Należy ją dodawać do mięsa jeszcze przed upieczeniem. Może być też składnikiem aromatycznej marynaty.
Przyprawa do gyrosa Kamis wyróżnia się doskonałym smakiem i wyjątkowym aromatem. W jej skład wchodzi m.in. kolendra, czosnek, rozmaryn, kozieradka czy tymianek.
Przyprawa do gyrosa – smak kuchni arabskiej w każdym domu:
ze składnikami pochodzenia naturalnego
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do gyrosa
Cynamon mielony (w słoiczku)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sól ziołowa
Najniższa cena: 2,59 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,99 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - różowy mix
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 4,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Gyros z kurczaka z kaszą bulgur Składniki: 200 g kaszy bulgur 300 g pokrojonej w kostkę piersi kurczaka 3 łyżeczki przyprawy do gyrosa Kamis 1 cebula pokrojona w drobną kostkę 2 łyżki oliwy z oliwek 2 kolorowe papryki pokrojone w grubą kostkę 4 ogórki konserwowe pokrojone w grubą kostkę 2 łyżki posiekanej kolendry 100 ml jogurtu greckiego Przygotowanie 25 min Gotowanie 10 min Porcje 4 1. Kaszę gotuj pod przykryciem w 500 ml wody przez 10 min, odstaw na 5 min. 2. Kurczaka oprósz przyprawą do gyrosa, usmaż razem z cebulą na oliwie na złoty kolor. 3. Bulgur wymieszaj z kurczakiem, wystudź, dodaj warzywa, kolendrę, ponownie wymieszaj. 4. Podawaj z jogurtem, przed podaniem możesz skropić sokiem z cytryny.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów