PRYMAT
Przyprawa do kebabu i gyrosa

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do gyrosa Kamis to starannie skomponowana mieszanka charakterystycznych przypraw i ziół idealnych do jagnięciny, wołowiny, baraniny czy kotletów mielonych. Należy ją dodawać do mięsa jeszcze przed upieczeniem. Może być też składnikiem aromatycznej marynaty.
Przyprawa do gyrosa Kamis wyróżnia się doskonałym smakiem i wyjątkowym aromatem. W jej skład wchodzi m.in. kolendra, czosnek, rozmaryn, kozieradka czy tymianek.
Przyprawa do gyrosa – smak kuchni arabskiej w każdym domu:
ze składnikami pochodzenia naturalnego
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do kebab shoarma
Cynamon mielony (w słoiczku)
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Oregano
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Gyros z kurczaka z kaszą bulgur Składniki: 200 g kaszy bulgur 300 g pokrojonej w kostkę piersi kurczaka 3 łyżeczki przyprawy do gyrosa Kamis 1 cebula pokrojona w drobną kostkę 2 łyżki oliwy z oliwek 2 kolorowe papryki pokrojone w grubą kostkę 4 ogórki konserwowe pokrojone w grubą kostkę 2 łyżki posiekanej kolendry 100 ml jogurtu greckiego Przygotowanie 25 min Gotowanie 10 min Porcje 4 1. Kaszę gotuj pod przykryciem w 500 ml wody przez 10 min, odstaw na 5 min. 2. Kurczaka oprósz przyprawą do gyrosa, usmaż razem z cebulą na oliwie na złoty kolor. 3. Bulgur wymieszaj z kurczakiem, wystudź, dodaj warzywa, kolendrę, ponownie wymieszaj. 4. Podawaj z jogurtem, przed podaniem możesz skropić sokiem z cytryny.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów