GRZYBKI
Chleb razowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pieczony według przedwojennej receptury z mąki żytniej razowej z pełnego przemiału.
Chleb razowy to produkt, który powstał według przedwojennej receptury z mąki żytniej razowej z pełnego przemiału. Wykorzystanie mąki z pełnego przemiału to kontynuacja bardzo cennych przedwojennych tradycji piekarniczych. I to głównie dzięki temu chleb jest tak wyjątkowy. Każda kromka jest niezwykle aromatyczna, pełna w smaku i pożywna. Chleb stanowi doskonałą bazę do pysznych kanapek z wędlinami, pastami, różnego rodzaju serami, czy świeżymi warzywami. Doskonale sprawdzi się również jako tosty, czy domowe grzanki przygotowane do zupy-kremu.
mąka ŻYTNIA 65% (w tym mąka ŻYTNIA razowa 39%), woda, cukier, sól
Żyto | Zawiera |
Chleb razowy
Chleb chłopski
Chleb o niskim IG
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Chleb biesiadny
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb Razowy
Chleb Słonecznikowy
Chleb z mąką razową
Chleb z ziarnami żyta
Chleb pumpernikiel
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb Magnat - cały
Chleb litewski
Chleb żytni
Chleb Słonecznikowy
Chleb hruby sitkowy żytni BIO
Bułka Sznytka
Bułka Kajzerka
Chleb Słonecznikowy - krojony
Chleb Razowy - krojony
Chleb Zwykły
Bułka Wrocławska
Chleb żytni
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb Sitkowy
Chleb IG
Makowiec
Chleb Włoski z oliwkami
Chleb Jana - krojony
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów