GRZYBKI
Chleb razowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb ciemny z ziarnami żyta może stanowić dopełnienie każdego posiłku. Jest idealną podstawą pożywnych śniadań, zdrowych obiadów oraz kolacji. Powstaje z mąki żytniej, ziaren żyta 20% oraz dodatku mąki pszennej. Zakwas żytni wpływa na wyrazisty smak oraz charakterystyczny aromat miękiszu i przedłuża świeżość produktu. Chleb posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających.
Woda, mąka ŻYTNIA, ziarna ŻYTA 20%, słonecznik, ocet winny, granulat ziemniaczany, drożdże, sól, syrop glukozowy, mąka PSZENNA, zakwas ŻYTNI suszony, syrop z buraka cukrowego,
środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb razowy
Chleb o niskim IG
Chleb chłopski
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Chleb Słonecznikowy
Chleb Razowy
Chleb pumpernikiel
Chleb hruby sitkowy żytni BIO
Chleb biesiadny
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb litewski
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb z ziarnami żyta
Chleb z mąką razową
Chleb Magnat - cały
Chleb żytni
Chleb Słonecznikowy
Bułka ziemniaczana jasna
Kajzerka
Chleb Słowiański
Paluszek śniadaniowy
Croissant
Bagietka korzenna mała
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Trójkąt z jabłkiem
Bułka z mąką graham
Chałka drożdżowa
Rogal wieloziarnisty
Ciabatta z oliwkami
Podpłomyk z kiełkami żyta
Rogal z kruszonką
Bułka śniadaniowa fintes
Bułka wrocławska
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A.
ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów