GRZYBKI
Chleb razowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żytnio-pszenny chleb z dodatkiem zakwasu żytniego, który wpływa na przedłużenie świeżości produktu oraz jego walory smakowe. Dzięki idealnie dobranym składnikom miękisz chleba jest wilgotny i aromatyczny. Dodatek ziaren słonecznika znakomicie współgra ze zdecydowanym smakiem ciemnego chleba, ale również wzbogaca pieczywo w składniki odżywcze. Produkt posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Chleb słonecznikowy to wyjątkowe pieczywo, które stanowi idealną bazę do kanapek na każdą okazję.
Mąka (ŻYTNIA 47%, PSZENNA 11%), woda, słonecznik 12%, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO (słód JĘCZMIENNY, woda), drożdże, mąka z prażonego słodu PSZENNEGO
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb razowy
Chleb chłopski
Chleb o niskim IG
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Chleb biesiadny
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb Słonecznikowy
Chleb Razowy
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb pumpernikiel
Chleb żytni
Chleb z ziarnami żyta
Chleb z mąką razową
Chleb hruby sitkowy żytni BIO
Chleb Magnat - cały
Chleb litewski
Chleb Słonecznikowy
Bułka ziemniaczana jasna
Croissant
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Paluszek śniadaniowy
Bagietka korzenna mała
Chleb Słowiański
Ciabatta z oliwkami
Rogal z kruszonką
Podpłomyk z kiełkami żyta
Trójkąt z jabłkiem
Bagietka
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Bułka śniadaniowa fintes
Chałka drożdżowa
Truskawkowy Duet
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów