PRIMAVIKA
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kaszotto z burakami i pestkami dyni to połączenie wyjątkowo zdrowej niepalonej kaszy gryczanej białej z soczystymi burakami, botwinką i chrupiącymi pestkami dyni. Buraki to kopalnia wartości odżywczych. W suszonej wersji Babci Zosi nie potrzebują obierania i długiego gotowania. Zawartość opakowania wystarczy przygotować na patelni w 20 minut. Kaszotto świetnie smakuje także z dodatkiem sera koziego lub orzechów włoskich.
kasza gryczana biała 75%, pestki dyni 6%, burak suszony 4%, botwinka suszona 2,5%, pomidor suszony 2,5%, cebula prażona (cebula, olej słonecznikowy), płatki drożdżowe, warzywa suszone (marchew, pasternak, SELER, pietruszka, lubczyk), sól morska, jarmuż suszony 1%, czosnek, natka pietruszki, pieprz cayenne, pieprz czarny.
zawiera: seler.
może zawierać: gluten, mleko, gorczycę, orzechy.
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Najniższa cena: 10,59 zł
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Najniższa cena: 9,79 zł
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Placki ziemniaczane
Najniższa cena: 6,99 zł
Zupa krem pomidorowa z bazylią
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Miś Krzyś Kaszka 5 zbóż BIO
Zupa ogórkowa z koperkiem
Zupa szczawiowa z ziemniakami
Indyjska fasolka curry
Meksykańskie chili sin carne
Sajgonki z warzywami
Zupa z soczewicy
Polska fasolka po bretońsku
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Roślinny doner a la baranina
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Szpinak Serowy Sznycel
Sarna Paulina Kaszka jaglano-owsiana BIO
Borsuk Bartek Kaszka manna dawnych zbóż BIO
Indyjska z soczewicą i garam masala Zupy Świata
Kimchi dla bąbelków BIO
Jeż Wincenty Kaszka owsiana BIO
Pomidorowe łagodne
Marokańska z quinoą, batatem i kolendrą Zupy Świata
Wegańskie pierogi z malinami
Włoska zupa jarzynowa z pomidorami pelati i groszkiem BIO
Kaszetka z orkiszem
Kaszetka z zieloną fasolką
Zupa krupnik
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Chilli sin carne z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Placki ziemniaczane
Najniższa cena: 6,99 zł
Zupa z soczewicy
Zupa krupnik
Zupa pomidorowa z ryżem
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
1. Na patelni rozgrzej 6 łyżek oleju, dodaj zawartość obu torebek
i dokładnie wymieszaj. Całość podsmaż aż kasza równomiernie pokryje się
tłuszczem.
2. Wlej 600 ml wrzącej wody i gotuj na małym ogniu pod
przykryciem 15 minut aż kasza zmięknie i wchłonie płyn. Mieszaj od czasu
do czasu. Ugotowane kaszotto odstaw na 2 minuty.