PRIMAVIKA
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Najniższa cena: 9,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nietuzinkowy d*ner a la baranina z samych roślin.
Produkt rozmrożony - nie zamrażać ponownie
woda, białko grochu 33%, olej rzepakowy, błonniki ( grochowy, bambusowy), aromaty naturalne, aromaty, sól, barwnik: karmel, witamina B12
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Najniższa cena: 9,79 zł
Warzywne risotto z patelni
Meksykańskie chili sin carne
Warzywne Burrito z ryżem
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Najniższa cena: 10,59 zł
Kaszetka z orkiszem
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Placki ziemniaczane
Najniższa cena: 6,99 zł
Indyjska fasolka curry
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Polska fasolka po bretońsku
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Kaszetka z zieloną fasolką
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Szpinak Serowy Sznycel
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Sajgonki z warzywami
Roślinny doner a la baranina
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Kimchi dla bąbelków BIO
Wegańskie pierogi z malinami
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Chilli sin carne z ryżem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Kurczak roślinny gyros
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Spożyć w ciągu 24 godzin po otwarciu opakowania. Sposób przygotowania: smaż 3-4 minuty na rozgrzanym oleju. Zastosowanie: kebab, doner, dania z makaronem, ryżem, wrapy, kanapki, sałatki, pizza, sosy.
ul. Geodetów 33, 05-200 Wołomin
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów