KUCHNIA POLKI
Sajgonki z warzywami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki z warzywami
Leczo z pieczarkami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi leniwe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kluski śląskie
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka Szpinakowe
Szare kluski
Sałatka jarzynowa
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów