PLAZA DEL SOL
Omlet hiszpański - mix ziemniaków i cebuli
Najniższa cena: 17,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Omlet hiszpański - mix ziemniaków i cebuli
Najniższa cena: 17,99 zł
Kimchi pikantne BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny curry
Kurczak roślinny klasyk
Kimchi tradycyjne BIO
Kimchi delikatne BIO
Kimchi ostre BIO
Kimchi dla bąbelków BIO
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Kimchi pikantne
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Sajgonki z warzywami
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Chilli sin carne z ryżem
Kopytka
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kluski śląskie
Chłodnik litewski
Pierogi z kapustą i grzybami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kopytka Szpinakowe
Sałatka jarzynowa
Szare kluski
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów