MIYASAKA
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Najniższa cena: 16,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Najniższa cena: 16,49 zł
Kimchi tradycyjne BIO
Kimchi pikantne BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Kimchi dla bąbelków BIO
Kimchi ostre BIO
Kimchi delikatne BIO
Omlet hiszpański - mix ziemniaków i cebuli
Najniższa cena: 17,99 zł
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny gyros
Kimchi pikantne
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Chilli sin carne z ryżem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Kopytka
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Kluski śląskie
Gołąbki w sosie pomidorowym
Szare kluski
Chłodnik litewski
Sałatka jarzynowa
Kopytka Szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów