PROSTE HISTORIE VEGAN
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Gołąbki z farszem warzywnym podane w towarzystwie aromatycznego grzybowego sosu to wyjątkowa propozycja na szybki i pożywny obiad. Ich smak podkreśla mieszanka odpowiednio skomponowanych przypraw. To produkt powstały z myślą o amatorach zdrowej kuchni, którzy cenią potrawy powstałe w 100% z naturalnych składników. Produkt pasteryzowany.
Składniki:gołąbki - 2 sztuki-72%( kapusta (46%), woda, ryż (12,8%), pieczarka(12%), podgrzybek(4,5%),cebula (3,8%), sól spożywcza , olej rzepakowy, natka pietruszki(0,1%), przyprawy),sos-28%( woda, pieczarki(25%), cebula, podgrzybek(5%),mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól spożywcza, natka pietruszki , pieprz)
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Polska fasolka po bretońsku
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Roślinny doner a la baranina
Meksykańskie chili sin carne
Danie instant z sosem w stylu japoński klasyczny
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Placki ziemniaczane
Danie instant z sosem w stylu japońskie curry
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Indyjska fasolka curry
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Kaszetka z zieloną fasolką
Wegańskie pierogi z malinami
Teksańska fasolka cayenne
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Sajgonki z warzywami
Smalczyk z fasoli z jabłkiem
Kaszetka z komosą ryżową
Kaszetka z orkiszem
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
Hummus Premium
Hummus Premium z czarnuszką
Hummus Premium z suszonymi pomidorami
Plastry wegańskie z czosnkiem niedźwiedzim
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Smalczyk z fasoli z jabłkiem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
Plastry wegańskie z oliwkami
Pasta z cukinii z suszonymi pomidorami
Pasta warzywna z ciecierzycą
Przechowywać w temperaturze 1 – 25 º C .
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć ciągu 24 godzin
SOKOŁÓW SA, Aleja 550-lecia 1, 08-300 Sokolów Podlaski