DIAMANT
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy nierafinowany kostka to grube, nieregularne, duże kostki, które doskonale nadają się do słodzenia kawy, herbaty i kakao. Świetnie sprawdzają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach.
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,49 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 4,29 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,49 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier biały
Najniższa cena: 2,91 zł
32% taniej
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier puder
Najniższa cena: 3,25 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,49 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 22,49 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Najniższa cena: 15,19 zł
Cukier żelujący 1:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 7,25 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 6,99 zł
Cukier kokosowy BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Cukier drobny
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier puder
Cukier puder w tubie
Cukier biały kostka
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kawa egzotyczna
1-2 kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar, 3 łyżeczki drobno zmielonej kawy, 2 łyżki bitej śmietany, 0,5 l wrzątku, 3 łyżki startej czekolady deserowej, odrobina startej skórki pomarańczowej i cynamonu, 2 plasterki pomarańczy.
Zalać kawą połową wrzątku, dodać kostki cukru trzcinowego Diamant Golden Sugar. W pozostałej części wrzątku rozpuścić czekoladę. Podgrzać dwa wysokie kubki, na dno włożyć po plasterku pomarańczy. Do połowy napełnić naczynia kawą, a następnie rozpuszczoną czekoladą. Udekorować bitą śmietaną, posypać otartą skórką pomarańczową i cynamonem.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Cukier trzcinowy Diamant w kostce to grube, nieregularne, duże, doskonałe do słodzenia kawy, herbaty i kakao kostki. Świetnie nadają się również jako egzotyczny dodatek do gorących napojów z alkoholem: ponczu, grzanego wina i grogu. Zawarta w nich melasa nadaje napojom łagodny karmelowy smak i przyjemny zapach.
Pakowany w estetyczne kartoniki 500 g.
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Diamant
Marka | Diamant |
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów