DIAMANT
Cukier kokosowy BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier kokosowy BIO - wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE
Cukier kokosowy BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Cukier kokosowy BIO
Cukier żelujący 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 6,55 zł
Cukier trzcinowy BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier żelujący 1:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 7,25 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 6,99 zł
Cukier biały
Cukier drobny
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier puder
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00