DIAMANT
Cukier kokosowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier kokosowy BIO - wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE
Cukier kokosowy BIO
Cukier kokosowy BIO
Cukier drobny
Najniższa cena: 6,99 zł
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Najniższa cena: 4,45 zł
1% więcej
Cukier puder
Najniższa cena: 3,25 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,89 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 6,19 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 9,39 zł
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier puder w tubie
Najniższa cena: 6,99 zł
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 5,29 zł
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,35 zł