BIG NATURE
Cukier kokosowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier kokosowy BIO - wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE
Cukier kokosowy BIO
Cukier kokosowy BIO
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier kandyz lodowy
Najniższa cena: 6,25 zł
Cukier biały
Cukier drobny
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier biały kostka
Cukier puder
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.