Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Apetina® Mozzarella w wiórkach to wszechstronny produkt, który może być używany jako składnik wielu dań. Niezastąpiona do zapiekanych dań kuchni włoskiej, takich jak: pizza, lasagne i makarony. Wzbogaca smak potraw i ułatwia ich przygotowanie. Produkowana z wysokiej jakości mleka i przy użyciu technologii charakterystycznej dla produkcji włoskiej mozzarelli do pizzy.
mleko pasteryzowane
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Wymiar liczbowy 220
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Dania |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
polski
Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
5
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Arla Apetina
Marka | Arla |
Green Dot
Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.
Arla Foods S.A.
Dworcowa 27, 78-220 Tychowo
Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo; www.arla.pl
Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo; www.arla.pl
www.arla.pl