KAMIS
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kompozycja grubo zmielonych ziół i przypraw zagwarantuje, że mięso przygotowane z jej użyciem będzie miało wyjątkowy aromat i pełny smak. Używać jej można do wszystkich rodzajów mięs, ryb, ale również do warzyw z grilla. Polecamy do polędwiczek wieprzowych, szynki i wielu innych. Zamarynowane w ten sposób mięso uzyska smaczną i chrupiącą skórkę, a w środku będzie soczyste i kruche.
Barwa ciemnobeżowa z widoczymi dużymi cząstkami papryki, czosnku, cebuli, majeranku i całymi nasionami gorczycy. Smak lekko kwaśny z mocnym aromatem whisky.
wystarczy na 600 g mięsa
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Ostry sos z zielonej papryki jalapenio
Najniższa cena: 9,99 zł
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Carbonara
Marynata staropolska do mięs i drobiu
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do bigosu
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda pomidorowa (łagodna)
Musztarda ketchupowa (łagodna)
Musztarda czosnkowa (łagodna)
Oregano suszone
Papryka słodka mielona XL
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska Tel.: +48/32/47 33 833
Prymat
Marka | Prymat |
Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Sposób przygotowania: Wymieszaj zawartość opakowania z 5-6 łyżkami oliwy z oliwek lub oleju. Dokładnie natrzyj mięso (ok. 600 g) marynatą z każdej strony. Zamarynowane mięso odstaw do lodówki na min. 2 godziny. Następnie wyjmij mięso z lodówki i upiecz w piekarniku, na grillu lub usmaż.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00