KAMIS
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
glazury do mięs i dań mięsnych pozwalają osiągnąć odpowiednie walory smakowe potrawy oraz zapewnić kruchość i delikatność mięsa po obróbce termicznej
gotowa w 5 minut
starcza na 800 g żeberek
bez dodatku: glutaminianu monosodowego, konserwantów
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Ostry sos z zielonej papryki jalapenio
Najniższa cena: 9,99 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Carbonara
Marynata staropolska do mięs i drobiu
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,35 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowsk
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Glazurowane żeberka Dodaj tylko: 4 Łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g żeberek 1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut. 2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych żeberkach. Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu. Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku! Wiele możliwości! Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni: Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką Dodaj do: Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera Znajdź swoje ulubione rozwiązanie! Nie musisz wcześniej marynować mięsa Bez marynowania - Wymieszaj z wodą i olejem - Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie Danie gotowe!
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów