CASA DE MEXICO
Ostry sos z zielonej papryki jalapenio
Najniższa cena: 8,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
glazury do mięs i dań mięsnych pozwalają osiągnąć odpowiednie walory smakowe potrawy oraz zapewnić kruchość i delikatność mięsa po obróbce termicznej
gotowa w 5 minut
starcza na 800 g pałek z kurczaka
bez dodatku: glutaminianu monosodowego, konserwantów
Ostry sos z zielonej papryki jalapenio
Najniższa cena: 8,49 zł
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Carbonara
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,19 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,49 zł
34% więcej
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Papryka słodka mielona
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do kebab shoarma
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Glazurowane pałki z kurczaka Dodaj tylko: 4 łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g pałek z kurczaka 1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut. 2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych pałkach z kurczaka. Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu. Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku! Wiele możliwości! Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni: Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką Dodaj do: Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera Znajdź swoje ulubione rozwiązanie! Nie musisz wcześniej marynować mięsa Bez marynowania - Wymieszaj z wodą i olejem - Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie Danie gotowe!