Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
glazury do mięs i dań mięsnych pozwalają osiągnąć odpowiednie walory smakowe potrawy oraz zapewnić kruchość i delikatność mięsa po obróbce termicznej
gotowa w 5 minut
starcza na 800 g pałek z kurczaka
bez dodatku: glutaminianu monosodowego, konserwantów
przyprawy (SEZAM (9,5 %), chili, pieprz czarny, imbir)
sól
sos SOJOWY w proszku (12 %) (maltodekstryna, sól, SOJA, PSZENICA)
aromaty
cukier
skórka pomarańczowa
miód w proszku (6 %) (zawiera PSZENICĘ)
skrobia modyfikowana
substancja przeciwzbrylająca: krzemian wapnia
substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Glazurowane pałki z kurczaka Dodaj tylko: 4 łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g pałek z kurczaka 1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut. 2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych pałkach z kurczaka. Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu. Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku! Wiele możliwości! Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni: Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką Dodaj do: Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera Znajdź swoje ulubione rozwiązanie! Nie musisz wcześniej marynować mięsa Bez marynowania - Wymieszaj z wodą i olejem - Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie Danie gotowe!
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl