Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
glazury do mięs i dań mięsnych pozwalają osiągnąć odpowiednie walory smakowe potrawy oraz zapewnić kruchość i delikatność mięsa po obróbce termicznej
gotowa w 5 minut
starcza na 800 g pałek z kurczaka
bez dodatku: glutaminianu monosodowego, konserwantów
Spaghetti Bolognese
Najniższa cena: 5,99 zł
Spaghetti Carbonara
Najniższa cena: 5,99 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Glazurowane pałki z kurczaka Dodaj tylko: 4 łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g pałek z kurczaka 1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut. 2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych pałkach z kurczaka. Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu. Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku! Wiele możliwości! Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni: Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką Dodaj do: Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera Znajdź swoje ulubione rozwiązanie! Nie musisz wcześniej marynować mięsa Bez marynowania - Wymieszaj z wodą i olejem - Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie Danie gotowe!